Tylko którędy? Przez Babkę? Bo wiadukt na Andersa przecież odpada (i to nawet dosłownieinż. Glonojad pisze:Wskrzeszamy 15 na trasie skróconej do Potockiej?
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przez Babkę - innej drogi nie ma. A 36 do zawieszenia.Paweł D. pisze:Tylko którędy? Przez Babkę? Bo wiadukt na Andersa przecież odpada (i to nawet dosłownieinż. Glonojad pisze:Wskrzeszamy 15 na trasie skróconej do Potockiej?.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
na ZOO? A po cóż? Chociaż brygadę się z tego, w porównaniu z Żeraniem, oszczędzi? Może być i 18 na Wyścigi, w końcu na Woronicza byłoby jedno silne 14 z (M) Wilanowskiej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No przecież napisał, że "w jej miejsce 15 do Potoku".mariow pisze:no nie pozbawiajmy Marymontu tramuPaweł D. pisze:Jeśli już to 36 zawieszone
[ Dodano: 2008-03-31, 15:55 ]
IMHO to byłoby OK.Paweł D. pisze:Jeśli już to 36 zawieszone, a w jej miejsce 15 do Potoku, 14 Wilanowska-PDPS Ale już po ptokach pewnie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wiadukt Andersa.Paweł D. pisze:Jeśli już to 36 zawieszone, a w jej miejsce 15 do Potoku.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
On zaraz POLECI CAŁKIEM.
Już to proponowałem w mailu, gdy były konsultacje. Mimo to powstał potworek numer 14.inż. Glonojad pisze:W ogóle to ostatnio dochodzę do wniosku, że dla Służewca to najlepsza byłaby dedykowana linia z Metra Wilanowska jednak. Lokalna, bez problemów z dostosowaniem podaży do popytu, krótka więc w miarę punktualna.