Wypadki i awarie - 2008
Moderator: vernalisadonis
-
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Usunięto kilka bardzo nieeleganckich postów. Santos zapracował na bana na OB. Jego dzisiejsza postawa była kropką nad i - długo pracował na ten zaszczyt.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
I nowe Jelcze Libero doczekały się w drugim dniu eksploatacji pierwszej awarii. Dzisiaj A166 obsługujący 3 brygadę na linii 201 nie wyjechał na trasę po którymś tam kółku z pętli Nowe Bemowo z powodu wypięcia się przewodu doprowadzającego powietrze od sprężarki do układu otwierania/zamykania drzwi. W układzie tym ciśnienie wynosiło 0 bar. Na podmianę przyjechał A170.
pozdrawiam Kozik
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
http://www.tvn24.pl/2115144,28385,0,0,1,wideo.html - te zdjęcia to z dziś, czy jakieś starsze ?
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...