DziwadĹa - 2008
Moderator: vernalisadonis
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Który rozebrany, a który wypożyczonyalojzy pisze:Po prostu za mała rezerwa - na 50 brygad tylko 51 wozów w ruchu (z 53 jeden rozebrany, jeden wypożyczony na płytę lotniska na Okęciu).altar pisze:Czyżby jakieś zbiorowe problemy z SU10?
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Jest tylko jedna. A niskacze na wysokich brygadach pod dziwadła się nie kwalifikują.rzeznik pisze:Jest, jest i to chyba nawet niejedna, ale o ile pamietam, to nie ma nic na niska podloge. Chociaz moge sie mylic, bo prawie codziennie widuje tam jakiegos Jelcza lub w wersji ekstremalnej deskorolke.pawcio pisze:Tam jest jedna brygada na przeguba. Mogłeś więc trafić na nią.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Jest tylko jedna. A niskacze na wysokich brygadach pod dziwadła się nie kwalifikują.rzeznik pisze:Jest, jest i to chyba nawet niejedna, ale o ile pamietam, to nie ma nic na niska podloge. Chociaz moge sie mylic, bo prawie codziennie widuje tam jakiegos Jelcza lub w wersji ekstremalnej deskorolke.pawcio pisze:Tam jest jedna brygada na przeguba. Mogłeś więc trafić na nią.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
wedle mojej lichej wiedzyZaciszaniN pisze:Który rozebrany, a który wypożyczonyalojzy pisze: Po prostu za mała rezerwa - na 50 brygad tylko 51 wozów w ruchu (z 53 jeden rozebrany, jeden wypożyczony na płytę lotniska na Okęciu).
to A344 jest niekompletny w dużym stopniu,
słyszałem, że nawet nie skutkiem wypadku,
ile poważną awarią silnika, ciekawe jednak, że nie opłacała się
naprawa mobilu i woleli rozszabrować busa,
teraz służy jako dawca części,
zaś A352 "lata" sobie na biało po Okęciu,
a poza tym wszystkie urbiniontka z Mobilisu zdrowe.
pozdrówka z Kabat
(częsty pasażer 166, 179 i czasami 306
-niestety nie doczekałem się samotnego przejazdu
z Instalatorów na Ursynów, ciągle towarzyszy mi
w busie 5-10 osób).