DziwadĹa - 2008
Moderator: vernalisadonis
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
6931 189/całka
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Usunięto niedziwne posty.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dość pospolite, ale jednak dziwadło, bo obsługa linii 100 jest przydzielona do zajezdni "Stalowa". Jedynie gdy piętrus jest niesprawny, to "Woronicza" służy pomocą. Pamiętam, jak kiedyś na podmianę na 100-kę wyjechał wóz #6230
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
W niedziele był 1100ZaciszaniN pisze:Dość pospolite, ale jednak dziwadło, bo obsługa linii 100 jest przydzielona do zajezdni "Stalowa". Jedynie gdy piętrus jest niesprawny, to "Woronicza" służy pomocą. Pamiętam, jak kiedyś na podmianę na 100-kę wyjechał wóz #6230
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa