Wypadki i awarie - 2008
Moderator: vernalisadonis
Dotyczy nocnych które wyruszyły z Dw. Centralnego o 1:15 nr bocznych nie pamiętam.
Ik.280 na N22 złapał gumę przy Muzeum Narodowym
Tu linii nie podam bo wyświetlacz miał już wyłączony ale MAN ITS'u padł na konstytucji. Była już asysta nadzoru ITS. Sprawdzali coś przy lewym przednim kole.
A na N37/5670 na Waryńskiego przy 50km/h otworzyły się trzecie drzwi na zakręcie. Nikt nie wypadł mimo tłoku. Później już było ok.
Ik.280 na N22 złapał gumę przy Muzeum Narodowym
Tu linii nie podam bo wyświetlacz miał już wyłączony ale MAN ITS'u padł na konstytucji. Była już asysta nadzoru ITS. Sprawdzali coś przy lewym przednim kole.
A na N37/5670 na Waryńskiego przy 50km/h otworzyły się trzecie drzwi na zakręcie. Nikt nie wypadł mimo tłoku. Później już było ok.
18 31 189 193 401 N01 M1 S2 S3 KML Veturilo
Poszukuję wozu #8754
>>> Parkingi rowerowe w Warszawie <<<
Poszukuję wozu #8754
-
- Kontakt:
-
No jakoś przy nich stałem i nikt nie grzebał przy przycisku awaryjnego otwierania...Proboszcz pisze:Taaaa...Same się otworzyły...Maćkofff pisze:A na N37/5670 na Waryńskiego przy 50km/h otworzyły się trzecie drzwi
Poszukuję wozu #8754
Poszukuję wozu #8754
No właśnie tego bym nie powiedział. Bo napisałem tylko o jednym przypadku. Wcześniej przy odjeździe z M.Politechnika otwierały się jak tylko ruszał. Po trzecim razie było ok. No i na Waryńskiego najgorzej bo otworzyły się w czasie jazdy. Kierowca sam podbiegł z pretensjami że ktoś się drzwiami bawi. Co ciekawe, później nie mogły się zamknąć Cykały tylko jakby ciśnienia nie było. W końcu otworzył wszystkie, zamknął i pojechał. Wysiadłem na przystanku Ursynowska więc dalej nie wiem co się działo.tygrys pisze:szofer może machnął ręką i tak wyszło
Później tylko każdy kto próbował się opierać o te drzwi dostawał od pasażerów przestrogę żeby się czegoś chwycił
Poszukuję wozu #8754
Poszukuję wozu #8754
-
- (tygrys)
No jeżeli mowa o powtarzającej się sytuacji to rzeczywiście mowy o przypadku być nie możeMaćkofff pisze:No właśnie tego bym nie powiedział. Bo napisałem tylko o jednym przypadku. Wcześniej przy odjeździe z M.Politechnika otwierały się jak tylko ruszał. Po trzecim razie było ok. No i na Waryńskiego najgorzej bo otworzyły się w czasie jazdy. Kierowca sam podbiegł z pretensjami że ktoś się drzwiami bawi. Co ciekawe, później nie mogły się zamknąć Cykały tylko jakby ciśnienia nie było. W końcu otworzył wszystkie, zamknął i pojechał. Wysiadłem na przystanku Ursynowska więc dalej nie wiem co się działo.tygrys pisze:szofer może machnął ręką i tak wyszło
Później tylko każdy kto próbował się opierać o te drzwi dostawał od pasażerów przestrogę żeby się czegoś chwycił
[ Komentarz dodany przez: Siecool: Pon 19 Maj, 2008 09:30 ]
Usunałem drugi post o tej samej treści.