Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba wyjaśniło się, dlaczego w ramach projektu nie zostały zmodernizowane sygnalizacje świetlne - już od jakiegoś czasu widzę roboty przy istniejących światłach na E. Plater, przy Centralnym, a dziś zobaczyłem dwie wielkie tablice informujące o projekcie unijnym Zintegrowany System Zarządzania Ruchem. Miło (:
Error 404: signature not found.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No i tak właśnie powinno robić.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fakt. Kolejny punkt do sprawdzenia.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Nie ma.Ryoga pisze:Nie pamiętam choć co dzień przejeżdżam - czy jest tablica w kierunku pętli Banacha przy Bitwy Warszawskiej?
Odnośnie wcześniejszej części wypowiedzi - mam wrażenie, że inż. Glonojadowi chodziło jednak o coś innego... Bo to, że pokazuje czas rozkłądowy, to jest jasne.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tablica zbiorcza jest moim zdaniem bardzo potrzebna.
A co do tablicy na BW 04 - cóż, w wielu miejscach by się przydały nękać proszę ZTM, bo to on za informację pasażerską odpowiada.
A co do tablicy na BW 04 - cóż, w wielu miejscach by się przydały nękać proszę ZTM, bo to on za informację pasażerską odpowiada.