515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
Chciałbym się mimo wszystko dowiedzieć jakie jest wykorzystanie 168 od Płowieckiej do Kolonii. Czy jest sens tą linię trzymać na tym odcinku i czy nie lepsze by było skrócenie jej jakoś i oddanie brygad na jakieś inne ważniejsze linie. Pasażerowie z Wygody nie jadą raczej na Pole Mokotowskie...
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
I przypomnijcie sobie, jaką częstotliwość dawał nowemu-staremu 143 w projekcie siekierkowsko-ursynowskim ZTM. Tak jest, co 20 w szczycie 
Przestańcie też tworzyć takie gnioty jak 168 w Woli Grzybowskiej
Przestańcie też tworzyć takie gnioty jak 168 w Woli Grzybowskiej
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
-
Dęboszczak
Za chwilę pojawi się 521 co 8/15/12/20, tam gdzie linią 515 jeździ najwięcej ludzi. A na wakacje "zabiera" się wozy ze wszystkich dzielnic mniej więcej równomiernie. W Rembertowie nic nie zostało zawieszone. Ale skoro chcieli jeździć 168 przez Strażacką to niech jeżdżą.PiotrekP pisze:Jednak to napełnienie nie jest tak niskie żeby skracać częstotliwość do 20/30/30.Bastian pisze:- napełnienie w 515 w Rembertowie nie powala, więc nie ma podstaw do wzmacniania tej linii
To ja już bym wolał pocięte 168 niż 515. Mam nadzieję, że po wakacjach wróci normalny rozkład 515 (143?)Dęboszczak pisze:Za chwilę pojawi się 521 co 8/15/12/20, tam gdzie linią 515 jeździ najwięcej ludzi. A na wakacje "zabiera" się wozy ze wszystkich dzielnic mniej więcej równomiernie. W Rembertowie nic nie zostało zawieszone. Ale skoro chcieli jeździć 168 przez Strażacką to niech jeżdżą.PiotrekP pisze: Jednak to napełnienie nie jest tak niskie żeby skracać częstotliwość do 20/30/30.
ZTM sam sobie winien. Spotyka się z przedstawicielami dzielnicy nie przynosząc żadnej nawet średnio dobrej propozycji, tylko po prostu jakąś kpinę, czyli przerzucenie 515 na TS z jednoczesnym pozostawieniem muchowozowatego 408 i zbyt mocnego 168. Jak dotąd nikt z żadną rozsądną propozycją zmniejszenia nadpodaży brygad w Rembertowie nadal nie wystąpił. A podstawą zmian akceptowalnych przez dzielnicę jest pozostawienie linii typu 5xx lub przynajmniej 4xx jeżdżącej cały dzień do Politechniki. Dziamgajcie więc sobie dalejDęboszczak pisze:A na wakacje "zabiera" się wozy ze wszystkich dzielnic mniej więcej równomiernie. W Rembertowie nic nie zostało zawieszone. Ale skoro chcieli jeździć 168 przez Strażacką to niech jeżdżą.
PiotrekP pisze:Lukasz436 napisał/a:
Najlepsze jest 515 co 20/30/30
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
Który pasażer będzie czekać 20.
Obawiam się, ze to Rmbertów kiepsko na tym wyjdzie. 408 też się jeszcze da pociąć...Nazgul pisze:ZTM sam sobie winien. Spotyka się z przedstawicielami dzielnicy nie przynosząc żadnej nawet średnio dobrej propozycji, tylko po prostu jakąś kpinę, czyli przerzucenie 515 na TS z jednoczesnym pozostawieniem muchowozowatego 408 i zbyt mocnego 168. Jak dotąd nikt z żadną rozsądną propozycją zmniejszenia nadpodaży brygad w Rembertowie nadal nie wystąpił. A podstawą zmian akceptowalnych przez dzielnicę jest pozostawienie linii typu 5xx lub przynajmniej 4xx jeżdżącej cały dzień do Politechniki. Dziamgajcie więc sobie dalej
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
ZTM to przynosi dobre propozycje, które są później przez półgłówkowatych krzykaczy z dzielnic kastrowane z czego się da w imię dojazdu ich pociotów i kumpli.Nazgul pisze:ZTM sam sobie winien. Spotyka się z przedstawicielami dzielnicy nie przynosząc żadnej nawet średnio dobrej propozycji, tylko po prostu jakąś kpinę, czyli przerzucenie 515 na TS z jednoczesnym pozostawieniem muchowozowatego 408 i zbyt mocnego 168.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie. Rembertów lepsze propozycje odrzucał...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow