Pętle autobusowe i tramwajowe
Moderator: Wiliam
- Solaris U10
- fik
- Naczelne Chamidło
Ciekawe, czy remonty będą równie spartolone jak ten na Chomiczówce.radeom pisze: Pasażerowie przestaną się potykać na dziurach, a autobusy podskakiwać na wybojach - zaczął się remont pętli na Szczęśliwicach i przy Cmentarzu Wolskim. Na przebudowę czekają też kolejne: na Żeraniu, Wiatracznej, Esperanto i Gwiaździstej
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A czytać umiemy?105 R6 pisze:To dla minibusika, czy moze cos ze starego tam puszcza?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tak ja widziałem. Sama pętla, chodniki i ścieżki rowerowe są gotowe. Brakuje natomiast tylko wiaty lub słupka przystankowego z rozkładem i taryfą przewozową, który zapewne pojawi się tam w "przeddzień" puszczenia tam jakiejś linii. Tam raczej nie puszczą mikrobusów bo szerokość jezdni i zakrętów jest na tyle duża, że spokojnie mogą jeździć tam 12-tki. Najprawdopodobniej wydłużą tam którąś z linii krańcujących obecnie na Starym Bemowie, czyli 154 lub 122.
pozdrawiam Kozik
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak już pisałem, na pewno nie 122 (ono ma raczej szansę znaleźć się na OSG), więc raczej pewnie 154. W 105 też wątpię.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Niekoniecznie, być może będzie to przykład feniksa...KornShell pisze: Zawieszenie linii 20 na rok - w praktyce kasacja ( późniejsza ) ?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.