Objazdy prac torowych TW 2008
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
BYŁO.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Patryszewski
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To najpewniej zjazdy z Gocławka.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
MeWa pisze:a być może od października.
O co tam przeszkadza w zakończeniu prac. Jakieś następstwo robót ? Jak byłem w połowie sierpnia to tempo prac było polskie sielskie-anielskie, najwięcej to widziałem ochroniarzy.
Ile jeszcze miesięcy trzeba będzie się przesiadać w to Z-5, teraz po wakacjach to bardzo już wydłuża podróż.
- MeWa
- Cukiereczek
trzeba skończyć dojścia, dyspozytornię tramwajową itp.Kra pisze:MeWa pisze:a być może od października.![]()
O co tam przeszkadza w zakończeniu prac. Jakieś następstwo robót ? Jak byłem w połowie sierpnia to tempo prac było polskie sielskie-anielskie, najwięcej to widziałem ochroniarzy.
Ile jeszcze miesięcy trzeba będzie się przesiadać w to Z-5, teraz po wakacjach to bardzo już wydłuża podróż.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Nie zrezygnowało, po zakończeniu remontu na Filtrowej (początek października) brygada powróci na 11 Listopada i zajmie się torem w kierunku Bródna
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie, ale na takie rzeczy, wbrew temu, co się czasem wydaje, trzeba mieć trochę dupereli w rodzaju dokumentacji, pozwolenia na budowę, decyzji lokalizacyjnej (niekonieczne w tej kolejności). Robi się.solaris8315 pisze:CZy TW zrezygnowało z budowy skrętu w prawo na skrzyżowaniu 11 Listopada/Targowa
[ Dodano: Pon 22 Wrz, 2008 22:32 ]
EDIT: Hm, pisałeś coś Witku? Niestety odpiszę dopiero we czwartek.
I teraz pytania:Wyłączenie ruchu tramwajowego na ul. Nowowiejskiej | Od dnia 4.10.br. (sobota) od godz. 0.30 do dnia 6.10.br. (poniedziałek) do godz.3.30 wyłączony będzie ruch tramwajowy w ul. Nowowiejskiej na odcinku od al. Niepodległości do pl. Zbawiciela.
Tramwaje linii 14 19 35 kursować będą trasami zastępczymi:
linia 14: SŁUŻEWIEC ... Woronicza - Puławska - METRO WILANOWSKA
linia 19: PIASKI... al. Niepodległości - Nowowiejska - Krzywickiego - Filtrowa - pl. Narutowicza - Grójecka - Banacha - BANACHA
linia 35: NOWE BEMOWO ... Marszałkowska - Puławska - METRO WILANOWSKA
Uruchomiona zostanie linia 45 na trasie: OKĘCIE - al. Krakowska - Grójecka - pl. Narutowicza - Filtrowa - Krzywickiego - Nowowiejska - al. Niepodległości - Rakowiecka - KIELECKA
Kursowanie tramwajów linii 14 19 35 45 odbywać się będzie wg specjalnych rozkładów jazdy.
Dlaczego nie ma anulowania zamkniętego przejazdu Przez filtrową i zmiany trasy linii 32?
czyżby było 32 i 45 na jednym stanowisku?