Jak na razie to ma zostać przekazana któremuś zakonowi jako rekompensata za grunty zabrane w Warszawie, ale to tez nie jest jeszcze pewne.Brzydal pisze:Hmm... to dawna zajezdnia nie została już sprzedana prywatnemu inwestorowi ?
Ulica PuĹawska
Moderator: Wiliam
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Jesteś pewien?Tm pisze:Jak na razie to ma zostać przekazana któremuś zakonowi jako rekompensata za grunty zabrane w Warszawie, ale to tez nie jest jeszcze pewne.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5150450.html
A cóż w tym złego? chcesz winić kogoś, że ze swoim gruntem zrobił coś co jest prawnie dozwolone? Komuna się skończyła. Jedyne pretensje można mieć do Warszawy, że oddała grunt o nie do końca jasnym statucie prawnym.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
Komunikat ZDM
Od dziś od godz. 22.00 do odwołania - w trybie awaryjnym - zostanie wyłączony z ruchu wiadukt w ciągu ulicy Puławskiej nad ulicą Rzymowskiego w związku z pilną koniecznością naprawy nawierzchni podbudowy i jezdni. Przyczyną zamknięcia wiaduktu jest stwierdzenie pęknięcia w nawierzchni i pogłębienie się w niej zaniżenia zagrażające bezpieczeństwu ruch kołowego.
Proponowany objazd: Puławska, Pileckiego, Ciszewskiego, Anody do Doliny Służewieckiej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fajno.
Ciekawe, czy to prawdziwa, czy "planowa" awaria...
Ciekawe, czy to prawdziwa, czy "planowa" awaria...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
-
desert_eag