Komunikacja w Starej Miłośnie
Moderator: Wiliam
- Colony
- Kontakt:
Z tego cyrku, który jak widzę znajduje właśnie swój finał płyną dla Gocławia 2 wnioski. Z jednej strony zyskaliśmy na częstotliwości i nie straciliśmy ostatecznie linii do "lasu", ale z drugiej straciliśmy linię w DS.
Liczę że z czasem będzie z tego 5xx.
Liczę że z czasem będzie z tego 5xx.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Co 20.ITS A 218 pisze:Pewnie co 30 minut.Solaris U10 pisze: Z jaką częstotliwością 411 będzie jeździć do Starej Miłosnej?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie wynika. Będzie jeździć jak 502. Tylko - znając zycie - czasem stadami, ale przy 2 liniach to nieuniknione.Suzana pisze:Czy z informacji zamieszczonej na stronie ZTM nie wynika wg Was że 411 będzie jeździło w kierunku przeciwnym do 502 na osiedlu? Jeśli tak to bardzo dziwne jest to dla mnie bo dziś podczas rozmowy z pracownikiem działu planowania usłyszlam ze 411 będzie jeździł tak jak 502.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Innymi słowy, zamiast jednego przyzwoitego 502, będziemy mieli trzy linie....
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wiesz, można to nawet zrobić jako dwie odmiany szczytowe 502ki, tyle, że z punktu widzenia łatwości koordynacji linie są właśnie trzy...Jarek pisze:Na szczęście numery tylko dwa.Innymi słowy, zamiast jednego przyzwoitego 502, będziemy mieli trzy linie....
BTW, ciekawe czy kiedyś doczekamy się "składakowych" rozkładow jazdy dla linii o założonej bezwzględnie koordynacji i podobnych trasach...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
A na Gocław z jakiej paki numer zmieniać? I kto zapłaci za wymianę np. na pl. Na Rozdrożu?Krzysiek pisze:Hmm może 402?Bastian pisze:A jaki by miał?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Oj tam i tak rozkład będzie wymieniony na przystanku, tylko koszty naklejek, no i tablice. I tu mnie masz tablice.Bastian pisze:A na Gocław z jakiej paki numer zmieniać? I kto zapłaci za wymianę np. na pl. Na Rozdrożu?Krzysiek pisze: Hmm może 402?