Wykaz brygad na poszczególnych liniach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Sorry, że podepnę pod ten temat.
Ostatnio zauważyłem jakiś brygadówkowy problem w R-13. Któregoś dnia na 178 jeździł midik z brygadówką 2 (R-11), choć jeździł rozkładem bryg. 1. Dziś natomiast jechałem na 127 MANem, który zamiast brygady 62 (taki kierowca miał rozkład oraz wymienne dechy 506) to wstawiona była bryg. 1... A i co ciekawe jechał następny po brygadzie 9. Rano za to jechałem właściwym (chyba ) 1/127, na którym szalał 3345.
Wytłumaczcie mi co tu się u licha dzieje?
Ostatnio zauważyłem jakiś brygadówkowy problem w R-13. Któregoś dnia na 178 jeździł midik z brygadówką 2 (R-11), choć jeździł rozkładem bryg. 1. Dziś natomiast jechałem na 127 MANem, który zamiast brygady 62 (taki kierowca miał rozkład oraz wymienne dechy 506) to wstawiona była bryg. 1... A i co ciekawe jechał następny po brygadzie 9. Rano za to jechałem właściwym (chyba ) 1/127, na którym szalał 3345.
Niestety zaskoczę, ale w dzisiejszym przypadku przyjrzałem się brygadówce i numer był tylko po jednej stronie. Ale gdybym nie podszedł do przodu to byłbym przekonany, że rano pomyliłem numer... Ale zainteresowały mnie stojące z przodu tablice.Jamnik pisze:Kierowcy i dyspozytorzy się mylą, gdy brygadówki mają różne numery po dwóch stronach.
- loswariatos
A propos pracodawcy...no cóż, wynajęta firma z Poznania więc nie ma co oczekiwać cudów. Kolega się spytał gdzie jest przystanek Rogalińska i dostał odpowiedź w formie wzruszenia ramion
Ale co tam, ważne że dobrze płacą
[ Komentarz dodany przez: Siecool: Sro 29 Paź, 2008 22:14 ]
Usunięcie części postu odnoszącej się do wyciętej dyskusji.
Ale co tam, ważne że dobrze płacą
[ Dodano: Pon 13 Paź, 2008 21:29 ]
(nie widziałem takiego przypadku).
Nie wiem, czy to się zdarza, ale może zmiana rozkładu dla innych brygad powoduje przesunięcie numeracji, ale te, co mają niezmieniony, dostają starą kartęMr_Kolesław pisze:Sorry, że podepnę pod ten temat.
(nie widziałem takiego przypadku).
ŁK
-
- Zbanowany
A skorzystam z okazji poki jest.Siecool pisze:Po lekkim czyszczeniu i ten temat po dłuższej nieobecności został otwarty.
Czemu przekladanka brygad (bwl)07/801 i 07/132 nie posiada własnego nazywnictwa, tylko pozostaje pod postacią brygady 07?
Czy to akurat ze wzgledu na zbieg okolicznosci obydwu brygad z numerem 07?
-
Rano robi 2 koła na 709, a później już do końca jeździ na Antoninów ?Dęboszczak pisze:dawne 014/709aSantos pisze:64/727? Z czym to się przekłada dokładnie ? Z 019/709? Dęboszczaku
[ Dodano: Sro 05 Lis, 2008 20:35 ]
Jest to jedna z dwóch brygad w DP, które cały dzień jeżdżą trasą wydłużoną na cmentarz...