Że 130 jeździ po całej długości Sobieskiego? BaaaardzoBastian pisze:A to, co jest, się podoba?
Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
A może trochę obiektywizmu i ocena całości sytuacji w dzielnicy Wawer, a nie tylko dwóch elementów?TGM pisze:Że 130 jeździ po całej długości Sobieskiego? BaaaardzoNa trasę 119 i 521 też nie ma narzekań.
(Czy o 130 będziesz tak często mówił, aż obrzydzisz temat, podobnie jak kiedyś zrobił z tematu Ochoty swym ujadaniem Dzidek?)
-
Krzysiek_S
130 linią priorytetową wolne żarty. Taka sytuacja w Wawrze jest przez takich krzykaczy jak ty, zawsze się coś im nie podoba i zawalają zmiany.TGM pisze:Reszta linii wawerskich to są jakieś wypierdki co pół godziny i jakiekolwiek zmiany na liniach klasy 'B' nie powinny wpływać na układ linii klasy 'A'.
Z drugiej strony powinien być podniesiony plan brygadowy i to od zaraz , jeśli komunikacja ma mieć priorytet.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Gdzie i o której godziniereserved pisze:Śmiejcie się śmiejcie a ja znów przesiadłem się z pustego 158 w dość nieźle zapełniony 521...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Jaka władza, takie społeczeństwo. Niech prostestują i zostaną z tym dziadostwem co mają teraz.Polska pisze:Radni i mieszkańcy stoją murem za komunikacją w ich dzielnicy.
Podziwiam tych, którzy jeżdżą co 80 minut z Dudziarskiej na Grochów na około przez zakorkowaną Marsa i Płowiecką.Polska pisze:Osiedle przy ulicy Dudziarskiej miało stracić połączenie z rondem Wiatraczna.
A nikogo nie oburza, że po południu ludzie stoją na przystankach w Marysinie nawet po kwadrans na spóźniające się przez korki na Marsa 115, chcąc wrócić do Wawra po południu?Polska pisze:Wyjątkowe oburzenie wzbudził też pomysł zmiany trasy linii 115
To jedyny zły pomysł i słuszny byłby prostest. 521 powinno być zachowane co Centrum, do czasu znormalizowania kolei otwockiej.Polska pisze:ZTM zamierza również dokonać zmian na popularnej linii 521. Po śladzie 521 ma kursować nowa linia z Falenicy do ronda Wiatraczna.
-
geograf_OSU
-
Krzysiek_S
Tylko to Su18 jest właśnie idealne na trasę Wiatraczna - Wawer- Falenica i tu jest szkopuł. 113 !Fikander pisze:Wczoraj w ścisłym szczycie (17.30) przy Centralnym do pustawego SU18 wsiadło SIEDEM osób. Super potrzebna.geograf_OSU pisze:Jak wiadomo na Ochocie ta linia nie jest potrzebna, jednak na odcinku Wawer-Centrum jak najbardziej.