W sumie to sypnął, bo dodatkiPiotrek pisze:No to szkoda, że Izabelin nie sypnął kasą
KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
-
desert_eag
-
Dęboszczak
Już jest opracowany skorygowany czas przej. tej linii. Czekamy na tę zmianę bo i rozkład trzeba poprawić i postoje i czas...195 pisze:a ja mam takie pytanie, kiedy 167 pojedzie do Młocin i jaki będzie czas przejazdu w obie strony? Ostatnio jechałem kursem w DP 16:36 z Chomiczówki i na Pl.Unii Lubelskiej byłem (UWAGA!) o 17:56. Nie wiem czy po wydłużeniu tej linii na Młociny nie będzie jeszcze gorzej
-
Dęboszczak
~ - 20 to standard po południu. Jednakże dla mnie 167 jest specyficzną linią, bo kiedy nie jadąc brygadą z R7 zawsze gdzieś na Mokotowie w kierunku Siekierek doganiana jest Redutowa brygada - jakiś czas temu kilka razy z rzędu powtórzyła się taka sytuacja, gdy 6/167 R7 dogoniło 5/167 R6Dęboszczak pisze:Jak linia ma dobrze funkcjonować przy ok 10 min postoju na Chomiczówce w zm. B?
A dodatkowo ostatnio także w weekend(bodajże 14)Redut 88xx został zdublowany przez 81xx
Widziałem nowy rozkład 708 i tam przy kursie oznaczonym literką m jest taki mniej więcej komunikat (cytuję z pamięci): "kurs do przystanku Metro Marymont. Ostatni przystanek na trasie linii: Bogusławskiego". Nasuwają się w związku z tym pytania - dla mnie tylko z ciekawości, bo nie sądzę, bym kiedykolwiek skorzystał z tego kursu:Dęboszczak pisze: 2 kursy (zjazdy) na R-6 do Hali Marymonckiej (szkolne nie zawieszane w ferie).
Czy autobusy realizujące ten kurs będą się normalnie zatrzymywać na przystankach na przykład przy Żeromskiego, czy też zatrzymają się tylko przy Bogusławskiego i potem dopiero przy Metrze Marymont. Bo z tego komunikatu można wysnuć i taki wniosek... A że jest on nieco kuriozalny...Zakładam też, że kierowca nie będzie wypraszał ludzi przy Bogusławskiego, tylko pojedzie z nimi dalej do Metra Marymont.