nie wiem, skąd w ogóle biorą się na tym przystanku ludzieWalas pisze:Moje obserwacje z wczoraj:
1.Po naciśnięciu STOP na przyst. Kanał Żerański->Nowodwory nie zatrzymał się kierowca 1/510
2. Kierowca x/503 po naciśnięciu STOP kierowca zatrzymał się na przyst. Kanał Żerańaski->Żerań FSO
3. Kierowca x/516 po "pomachaniu" nie zatrzymał się na ww przystanku, ale kierowca nasepnej brygady(ITS) się juz zatrzymał.
Dodatkowe przystanki podczas mrozĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
noidea
Spod wiaduktu - na przykład łowią tam rybki.Adam G. pisze:nie wiem, skąd w ogóle biorą się na tym przystanku ludzie
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Więc napisałem że na przystanku Dolina Służewiecka jest alternatywa w postaci linii zwykłych.Glonojad pisze:Nie tylko mieszkańcy Ursynowa mają prawo jeździć komunikacją i przesiadać się w dogodnych miejscach.Lukasz436 pisze: I który jeszcze przystanek jest potrzebny mieszkańcom Ursynowa. Rozumiem że do Dolinki nie dojeżdża nic od strony Ursynowa. Tak samo jak i od strony Centrum...
W przypadku 503. W przypadku 401 - nie.Lukasz436 pisze:Więc napisałem że na przystanku Dolina Służewiecka jest alternatywa w postaci linii zwykłych.Glonojad pisze: Nie tylko mieszkańcy Ursynowa mają prawo jeździć komunikacją i przesiadać się w dogodnych miejscach.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Alternatywa to sobie może być na Idzikowskiego, ale nie w punkcie przesiadkowym!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
Jak dla mnie, to taki mróz może być cały rok - ładne słoneczko i od razu znacznie szybsza podróż, szkoda, że w końcu to odwołają. Jak na razie każde moje "żądanie" zostało spełnione (w 522, 501, 503, 519 i 401)
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dla dojazdu z Konstancina i Wilanowa na wschodnią część Ursynowa. Chyba, że się zakłada, że wszyscy i tak pojadą do gumowego metra i brakującą odległość pokonają którąś z dowozówek, tylko w takim razie, dlaczego tak samo nie może robić Ursynów i musi mieć 195 i 503 na Trakt?
No, ale w sumie, biorąc pod uwagę marność komunikacji na Wilanowskiej to taki wielki potok nie będzie. A kto by się przejmował jakimiś tam pasażerami z Konstancina
No, ale w sumie, biorąc pod uwagę marność komunikacji na Wilanowskiej to taki wielki potok nie będzie. A kto by się przejmował jakimiś tam pasażerami z Konstancina
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak nacisnąłem wczoraj stop w 503 to ludzie zrobili wielkie oczy. Pewnie myśleli, że się i tak już na Modlińskiej nie zatrzyma. A tu Zonk wysiadłem sobie sam na Ekspresowej. Ludzie w autobusie jeszcze większe oczy
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- MeWa
- Cukiereczek
to może po prostu uzwyklić te linie i już zawsze będzie spełniane...R-9 Chełmska pisze:Jak dla mnie, to taki mróz może być cały rok - ładne słoneczko i od razu znacznie szybsza podróż, szkoda, że w końcu to odwołają. Jak na razie każde moje "żądanie" zostało spełnione (w 522, 501, 503, 519 i 401)
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Dolina Służewiecka jest bardzo pożądanym przystankiem dla 401levar pisze:Span, co do 503, to akurat Dolina Służewiecka jest bardzo pożądanym przystankiem. Choćby NŻ.
[ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 23:39 ]
chyba żartujesz jechałeś w ogóle kiedykolwiek, że się wypowiadaszMeWa pisze:to może po prostu uzwyklić te linie i już zawsze będzie spełniane...R-9 Chełmska pisze:Jak dla mnie, to taki mróz może być cały rok - ładne słoneczko i od razu znacznie szybsza podróż, szkoda, że w końcu to odwołają. Jak na razie każde moje "żądanie" zostało spełnione (w 522, 501, 503, 519 i 401)