Nocny do Babic
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
- gregory5576
- Kontakt:
Nocny do samych Starych Babic to wystarczy zmienić trasę N95 od Osiedla Groty do Starych Babic. zawracanie nowym łącznikiem i kawałkiem starego łącznika od strony Zachodniej na Stare Babice. A Jak do Leszna potrzebna linia Nocna to 719 może dać kursy nocne tylko nie wiem czy co godzinę czy rzadziej, ale chyba całodobowe 719 co 30/60/60/60
Czyli Szczyt/Pozaszczyt/Noc/Weekend
Wystarczy te 719 całodobowe
Czyli Szczyt/Pozaszczyt/Noc/Weekend
Wystarczy te 719 całodobowe
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
- gregory5576
- Kontakt:
ja0306 pisze:Wystarczy te 719 całodobowe
[ Dodano: Sob 10 Sty, 2009 20:50 ]
Wiem i widzę co dzieje się na nocy pełno kręci się na mieście wiecznych studentów , którzy tylko patrzą ja tu opróżnić pół litra, a resztę to starzy załatwią najpierw z finansują studia, potem, potem załatwią jakąś dobrą posadkę i jakoś to będzie. A że Pan inżynier źle zaprojektuje budynek czy inszy most, a potem wszyscy się dziwią że po dwóch latach wszystko się wali. A lekarz wysyła do piachu ludzi, bo takiemu młodemu człowiekowi było tylko w głowie ubaw a nie nauka. I zdania nie zmienię. Nie wszyscy co prawda tacy są ale większość.BJ.2052 pisze:Chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz.
Ech to tak Czy mamy na Forum osoby pracujące w Zajezdni Redutowa?gregory5576 pisze:ja0306 pisze:Wystarczy te 719 całodoboweTo daj ludzi na trzecią zmiane, już jest problem z obsadzeniem brygad trójzmianowych, a dyżurów na nocy nie ma.
Potrzeba kogoś na 719 na godziny 22-6.
Czy jest tu jeszcze ktoś z rejonu Szosy 580 mogący napisać o frekwencji na 719 w godzinach 20-23 i 4-6?
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
hmm... toż to świetny temat pracy magisterskiej: jakość nauczania w zależności od funkcjonowania nocnej komunikacji podmiejskiej.gregory5576 pisze:Tak ale nie na zasadzie N50 czy N58 bo to nie będzie miało sensu, a tak szczerze to młodzież do książek a nie na balety bo potem mamy niedouczonych inżynierków i innych speców od budowlanki czy innego transportu nie koniecznie publicznego. Do książek a nie do baletów.
BP, MSPANC