O stronach ZTM MZA i TW
Zaraz jadę i zobaczymy jedną z pierwszych custom-made kart miejskichZarząd Transportu Miejskiego uprzejmie informuje, iż Pana warszawska karta
miejska jest gotowa do odbioru w Punkcie Obsługi Pasażerów na ul.
Senatorskiej 37 (Sekcja Informacji, od poniedziałku do piątku w godz. 7 -17).
Kartę prosimy odebrać osobiście (za okazaniem dowodu osobistego).

M-1 507 509 N22+N72
Często jeżdzę to linią z Bródna ok. 21-22. Nie pamiętam, aby więcej niż 3-5 osób było w wozie. Zwykle 1-2.kangoo2 pisze:W kwestii 118: informacja o przystankach na żądanie była, ale już mały drobny szczegół że w stronę Bródna ta linia będzie w dni świąteczne kursować tylko do 20 został przez ZTM pominięty. To jest właśnie ta dbałość o pasażera.
Nie chodzi o to, czy linia 118 jest pusta czy pełna, tylko o to, że jak się informuje, to niech to będzie rzetelna informacja, a nie grafomański bełkot z cyklu "jacy to jesteśmy fajni". Przypuszczam, że fakt skrócenia godzin kursowania nie pasował do listy sukcesów i ochów i achów jak to ZTM dba o pasażera, więc już o tym nie było wzmianki.Paweł D. pisze:Często jeżdzę to linią z Bródna ok. 21-22. Nie pamiętam, aby więcej niż 3-5 osób było w wozie. Zwykle 1-2.kangoo2 pisze:W kwestii 118: informacja o przystankach na żądanie była, ale już mały drobny szczegół że w stronę Bródna ta linia będzie w dni świąteczne kursować tylko do 20 został przez ZTM pominięty. To jest właśnie ta dbałość o pasażera.
Może jestem uczulony na ZTM, ale jak czytam te ich przechwałki jak to reagują na prośby i apele podróżnych, podczas gdy Słoneczny Stok i Trasa Ł od lat nie może się doprosić o linię zwykłą, to już nie wiem czy śmiać się czy płakać z bezsilności.
Pytanie brzmi: czy dział wprowadzający zmiany poinformował o zmianie rozkładu linii 118 inne działy, np. ten wrzucający informację na stronę?kangoo2 pisze:Nie chodzi o to, czy linia 118 jest pusta czy pełna, tylko o to, że jak się informuje, to niech to będzie rzetelna informacja, a nie grafomański bełkot z cyklu "jacy to jesteśmy fajni". Przypuszczam, że fakt skrócenia godzin kursowania nie pasował do listy sukcesów i ochów i achów jak to ZTM dba o pasażera, więc już o tym nie było wzmianki.Paweł D. pisze:Często jeżdzę to linią z Bródna ok. 21-22. Nie pamiętam, aby więcej niż 3-5 osób było w wozie. Zwykle 1-2.
Ten w Białymstoku? A tak poważnie: wypisujesz akurat nazwę tego osiedla, jakby to było coś niewiadomo jak wielkiego. To ja powiem że Osiedle Akacje 1, Osiedle Akacje 2, Osiedle Akacje 3, Osiedle Akacje 4, Osiedle Akacje 5, Osiedle Akacje 6 i Osiedle Akacje 8 też nie maja linii zwykłej.kangoo2 pisze:Może jestem uczulony na ZTM, ale jak czytam te ich przechwałki jak to reagują na prośby i apele podróżnych, podczas gdy Słoneczny Stok i Trasa Ł od lat nie może się doprosić o linię zwykłą
Polityka złym doradcą w pracy!
Informacja o zmianach 118 powstała zanim powstał obecny rozkład 118. Ten zaś powstał w trybie nagłym dopiero w piątek w ramach ratowania 114.
Pomijam fakt, że czasami naprawdę nie mam pojęcia, skąd na blogostronie biorą się niektóre informacje na temat zmian stricte komunikacyjnych.
Pomijam fakt, że czasami naprawdę nie mam pojęcia, skąd na blogostronie biorą się niektóre informacje na temat zmian stricte komunikacyjnych.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem