W porównaniu do tego co czasem można przeczytać w gazetach to na prawdę drobiazg.rudy pisze:Niby to drobiazg,
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Trasa 13 była już emitowana kilka dni temu częściowo, przynajmniej zauważyłem do Okopowej jak jechał z Koła
Dzisiaj reporter TVN Warszawa zadał M. Szyndlerowi fajne pytanie w wieczornej ''Stolicy''
''To był już 7 napad na bank (...). Czy spodziewają się państwo kolejnych?''

Dzisiaj reporter TVN Warszawa zadał M. Szyndlerowi fajne pytanie w wieczornej ''Stolicy''
''To był już 7 napad na bank (...). Czy spodziewają się państwo kolejnych?''
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Każda wypowiedź jest jak tekst wyuczony na pamięćreserved pisze:M. Szyndler... pomijam kompetencje tego Pana i nie wnikam... ale praktycznie każda jego wypowiedź jest taka sama, że się starają, że muszą zbadać sprawę.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Wstydzą się...Paweł_K pisze:Ale trasa tramwajowa 4 pomija odcinek prasko-bródnowski. A szkoda, bo też byłoby kilka ciekawostek do pokazania...
[ Dodano: Nie 15 Lut, 2009 22:54 ]
Nie no, racja.reserved pisze:No ale z drugiej strony co mają mówić... jak obowiązuje jakaś np. tajemnica, no to nic nie zrobisz.ziomal pisze: Każda wypowiedź jest jak tekst wyuczony na pamięć
Ale przez to jakoś nie ciekawią mnie wywiady ze służbami w czasie jakiegoś wypadku, bo i tak wiem co powiedzą.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Ooo no to może dograli całośćradeom pisze:Ja widziałem tramwaj jadący ulicą Rembielińską i były wyświetlane informacje o Bródnie. Wydawało mi się, że to była właśnie czwórka.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- kulikowski
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wesoła jest chyba zakryta cyferką z temperaturąPiotrekP pisze:Czy dobrze mi się wydaje, że na mapce pogody nie ma Wesołej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- kulikowski