(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Po remoncie go zdemontują czy zostanie na wszelki wypadek 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlaczego ja się tego dowiaduję z forum internetowego?pawcio pisze:Harmonogram jest nieco zmieniony. Femina będzie koniec czerwca i lipiec, w maju/czerwcu będzie Pl. Bankowy (zamienił stryjek siekierkę na kijek). A Kercelak od sierpnia do października.Glonojad pisze:o dzięki Ci, dyretkorze R., żeś nam przesunął remont z września, żeby go można było zrobić w maju...
Nie. Galas się stawiał po jednej stronie, ale Witek był po drugiej. Równowagę wywalił właśnie Ruta. A potem radośnie wymienił siekierkę na kiljek. Nie widzę tu miejsca na Okopową.PS. remontu Feminy w zeszłym roku to wywalił przez przypadek inż. Galas?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Raczej będzie robiony dłużej, a podłączany w jeden dzień.pawcio pisze:Tor zawrotkowy będzie robiony w jeden dzień. Dużo go do zrobienia nie ma.
[ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 23:02 ]
Żartujesz sobie? Bez decyzji środowiskowej, pozwolenia na budowę?R-11 Kleszczowa pisze:Po remoncie go zdemontują czy zostanie na wszelki wypadek
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Raczej bardzo małoR-9 Chełmska pisze:Trochę mało czasu im jednak zostało.
Żeby tylko nie było jakiegoś nieoczekiwanego przesunięciapawcio pisze:Harmonogram jest nieco zmieniony. Femina będzie koniec czerwca i lipiec, w maju/czerwcu będzie Pl. Bankowy (zamienił stryjek siekierkę na kijek). A Kercelak od sierpnia do października.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To szkoda - przydałaby się tam zawrotka na stałepawcio pisze:Ma być na dwa miesiące.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Nie wiem, ale ustalenia zapadły przynajmniej trzy tygodnie temu.Glonojad pisze:Dlaczego ja się tego dowiaduję z forum internetowego?
Nie po to etapowany Kercelak będzie trwał do 17 X, by nie zdążyć zrobić Okopowej.Glonojad pisze:Nie widzę tu miejsca na Okopową.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nawet bez zgłoszenia.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na razie TW czekają na projekt budowlany od PKP żeby zgłosić budowę na stałe toru objazdowego na Żabie. I czekają. I czekają...SławekM pisze:N to może by tak zgłosić i żeby to zostało na stałe ?Czy niedododi ?
Załatwienie procedury na ten tor to jest około roku czasu. Nowa inwestycja. Pomijam tutaj jej uzgadnialność.
Natomiast sensu trochę ma, ale przy obecnym podejściu niektórych łebków w ZTM, koniecznie chcących wykorzystywać liniowo każdą możliwą pętlę i jeździć przez każdy możliwy rozjazd, mam wielkie opory. I nie chodzi mi o rezystory hamowania.