Ale nie jestem pewien, chyba się mylę
WÄ tek komunikacyjnych zagadek wszelakich
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Śmigłowca 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie myslisz się. To jest jeden z tych dwóch zakrętów wzdłuż muru cmenatrnego na Św. Wincentego, a autobus (zapewne na 202) udaje się w kierunku Budowlanej.radeom pisze:Mi to wygląda na 202 przy Cmentarzu Bródnowskim.
Ale nie jestem pewien, chyba się mylę
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
prosper5250
Rozmawiałem w zeszłym roku z tym kierowcą, zaraz po strajku... On osobiście nie narzeka, bo ma na stałe 198, wóz parkuje pod domem i na dodatek bardzo sobie chwali trasę... Zagaiłem o klimę (a raczej jej niewłączenie) i po chwili musnął nas miły chłodek:) Przy okazji zaprezentował mi jakie daje przyspieszenie silnik Scanii o mocy 270KM i skrzynią ZF 6HP592 przy prawie pustym wozie... Bardzo sympatyczny gość, który wcześniej śmigał na trasach dalekobieżnych autokarem Mana.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat został oczyszczony z ostatnich naleciałości.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow