Bo skandalem jest, że środek transportu o najlepszej przewidywalności kursowania nie jeździ wg rozkładu jazdy (zwłaszcza wieczorami i w DS).MeWa pisze:pociąg przyjedzie Ci wcześniej / później o 1-2 minuty i nici z koordynacji.prosper5250 pisze:Natomiast opóźnienie odjazdu 511 o minutę, najlepiej dwie umożliwiło by dojście do tego autobusu ze stacji metra, które akurat zajeżdza tak na stację, że nijak nie można dobiec do 511 (nawet jeśli zbiega się szybkim tempem schodkami na następny przystanek...
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie ma to jak kultura i szacunek do cudzych wypowiedzi.bla bla
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bla bla... tfu! Proszę mi tu nie kontynuować dyskusji na ten temat
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Ale MeWa nie zna zbyt wielu innych wyrażeń... Co najwyżej moc obraźliwych, chamskich i bezczelnych...
Tymczasem oczekuję rozdzielenia linii o których była mowa na poprzedniej stronie i opóźnienia odjazdu 511 z Marymontu.
To drugie zadanie jest dość łatwe do wykonania, więc było by znakomicie.
Tymczasem oczekuję rozdzielenia linii o których była mowa na poprzedniej stronie i opóźnienia odjazdu 511 z Marymontu.
To drugie zadanie jest dość łatwe do wykonania, więc było by znakomicie.
Wracamy do tematu, albo będę punktował. Animozje z kolegą MeWą załatwiaj na pw.prosper5250 pisze:Ale MeWa nie zna zbyt wielu innych wyrażeń... Co najwyżej moc obraźliwych, chamskich i bezczelnych...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Wracajmy więc... Teraz Twoja kolej. Czy można powyższe postulaty spróbować zrealizować?
-
No i?prosper5250 pisze:Jest natomiast kolejna prośba/propozycja: otóż może można by spróbować oddzielić w DŚ od siebie 133, 144 i 516, które na Konwaliowej w kierunku północnym pojawiają się jeden po drugim w odstępie minutowym/dwuminutowym (133 i 144 przez cały dzień). No i super by było opóźnić ostatnie kursy 511 z Marymontu (też w DŚ o kilka minut, choćby 2-3 do 5). Co Ty na to?
I nic. Czego oczekujesz? Kontakt z ZTM nie jest specjalną tajemnicą.prosper5250 pisze:No i?
-
- tarantula01
- Kontakt:
Czy może mi ktoś powiedzieć, co robił MAN przegubowy na linii 133 dzisiaj? Nr boczny bodajże 3335? Czy to aby nie jest zbytnie marnotrawstwo wozów wielkopojemnych?
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wykonywał wadliwy półkurs.tarantula01 pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć, co robił MAN przegubowy na linii 133 dzisiaj? Nr boczny bodajże 3335?
Lepiej nie wysyłać żadnego pojazdu? Pasażerowie sobie dojdą?tarantula01 pisze:Czy to aby nie jest zbytnie marnotrawstwo wozów wielkopojemnych?