Panowie, zejdźcie z tonu.**NIGHT** pisze:Poczekamy Jacuśjacek pisze:Do tego dochodZą jeszcze posty pisane przez levarka w temacie "czasy przejazdu", gdzie opisuje swoje wyczyny za kierownicą autobusu. Po tym zdarzeniu zapewne lalka spotulnieje
Wypadki i awarie - 2009
Moderator: vernalisadonis
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Czy w niedziele z rana ok 7:00 nie zdefektował jakiś Jelczyk na 147? Zadaje pytanie ponieważ ok 7:25 na Bora Komorowskiego (na wysokości kanałku nieopodal ul. Umińskiego podążał sobie chyba 8237 z wyświetlaczem ustawionym na 147 Wiśniowa Góra oraz z bocznymi tablicami 147. Czyżby włączał się od przystanku Bora Komorowskiego? Po południu natomiast nie ujrzałem SU18 na 147, jeździły same solówki. Czy coś wam na ten temat wiadomo?
the best 147!!
-
Audi Panie http://www.zw.com.pl/artykul/284828,363890.htmlhenio_wpz pisze:Zatrzymanie tramwajów na Jana Pawła, ok. 30 min temu przy Elektoralnej 17/19 1188 + 1189 zatrzymał się na boku czarnego Volvo przybyły karetki, straż, NR i policja
4776 1/R-4 PT (127) podążał po 15:40 Chrościckiego w kierunku stacji PKP Włochy.
5315 512 lub 517 - stał o 15:15 na awaryjnych pod Marriotem w towarzystwie osobówki
6714 8(?)/172 - również na awaryjnych stał ok. 15:20 na pętli Dw. Zachodni. Zza niego w trasę wyjechał 6745 także wnioskuję, że była jakaś awaria
5315 512 lub 517 - stał o 15:15 na awaryjnych pod Marriotem w towarzystwie osobówki
6714 8(?)/172 - również na awaryjnych stał ok. 15:20 na pętli Dw. Zachodni. Zza niego w trasę wyjechał 6745 także wnioskuję, że była jakaś awaria
-
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jeden post został przeniesiony do tematu Uwagi o przystankach na podforum Infrastruktura Transportowa.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
- Zbanowany
Zajechanie drogi przez osobówke i kierowca ratował się ucieczką w prawo, niestety zakonczylo sie na wiacie (na szczescie pustej)Lipek pisze:A207 z lekko rozkwaszoną buźką w towarzystwie zniszczonej kompletnie wiaty przystankowej EC Żerań nadzoru ITS nadzoru ZTM i pogotwia przystankowego ok godz 8:15. Prawdopodobnie w nią uderzył...
Dziś rano przed godz. 8.00 jechałem sobie 408 8712 w kierunku Mokrego Ługu. Przy Metrze Politechnika przed autobus wpakowała się "baba za kierownicą". Po krótkim czasie wyszła z samochodu i zaczęła obwiniać kierowcę, że to on po chamsku w nią chciał wjechac. Kierowca spytał czy czekamy po policję, ona że tak. No i wyprosił wszystkich z autobusu, zgłosił koniec jazdy. Dodam, że nawet się nie stuknęli chyba.
Parę minut później jakaś pani podeszła do kierowcy z pytaniem, czy będzie jechał. Kierowca odparł, że niby mógłby dalej jechać, ale już zgłosił i musi czekać.
Z kolei jakieś pół godziny temu jakaś awaria tramwaju linii 14 na skrzyżowaniu przy Grójecka/Banacha. Na szczęście ruch tramwajów na Grójeckiej przebiega płynnie.
Parę minut później jakaś pani podeszła do kierowcy z pytaniem, czy będzie jechał. Kierowca odparł, że niby mógłby dalej jechać, ale już zgłosił i musi czekać.
Z kolei jakieś pół godziny temu jakaś awaria tramwaju linii 14 na skrzyżowaniu przy Grójecka/Banacha. Na szczęście ruch tramwajów na Grójeckiej przebiega płynnie.