Wadliwe oznaczenia przystankowe
-
- Solaris U10
-
A kiedyś takie fajne naklejki przez jeden sezon funkcjonowały - "linia zawieszona" w kolorystyce stonowanej, nie pozostawiającej watpliwości, która linia jest faktycznie zawieszona. Ja wiem, ze to drogo i różne linie w rózne wakacje ulegają zawieszeniu - ale nie było przynajmniej groźby, że czarny plasterek odpadnie albo ktoś go sobie urwie.JKTpl pisze:Pewnie żartowniś jak na którejś Szeligowskiej, odkleił skreślenie z 408 i nakleił na innejDomino2001 pisze:MARSZAŁKOWSKA w kier. Metra Politechnika, na naklejkach zawieszono 188 a nie 408
Popatrz, jaka franca!
-
Wg mnie mało kto zwraca uwagę na słupek przystankowy i patrzy na naklejki i jakie linie są zawieszone. Ja osobiście patrzę na gablotkę z rozkładami i prościej byłoby, podczas aktualizacji o zawieszeniu kursowania linii na wakacje wsadzić notkę z grubym napisem na całej szerokości rozkładu jazdy linii
408 LINIA NIE KURSUJE W OKRESIE WAKACJI SZKOLNYCH Tam co jest pod spodem i małym druczkiem, to jest mało czytelne. Kiedyś tak zrobiono z zawieszeniem linii 405 na okres wakacji.
408 LINIA NIE KURSUJE W OKRESIE WAKACJI SZKOLNYCH Tam co jest pod spodem i małym druczkiem, to jest mało czytelne. Kiedyś tak zrobiono z zawieszeniem linii 405 na okres wakacji.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.