!!hafilip84 pisze:ale jeśli ktoś trzyma polską flagę a jednocześnie wyzywa obelżywymi słowami policjanta, a więc przedstawiciela władzy w Polsce, to dla mnie to jest hańba.
Plac Defilad i okolice - plany na przyszĹoĹÄ
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- MeWa
- Cukiereczek
rafalzag pisze:Kto oglądał relację na TVP Info, ten widział.
To pokazuje, że każdy widzi to co chce, a ważniejsze - ucięty obraz z telewizji może być zmanipulowany albo źle zinterpretowany (bo może kamery nie uwieczniły fragmentu, jak pan rzucał kamieniami / butelkami albo blokował ruch uliczny, stawiając opór czynny). Więc oczywiście potem można pisać o biednym panu z flagą, bazując na jednym przekazie, zamiast np. zdywersyfikować źródło informacji (a wtedy trafi się np. na inne ujęcie), co pozwoliłoby na pełny obraz...florekf pisze:Ten pan stał na jezdni, po czym został zepchnięty na trawę...kto widział relację w TVP INFO ten widział
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
W którym? Czy pielęgniarki miały zezwolenie na zajęcie miejskiej przestrzeni pod namioty? Zdaje się, że blokowały nawet momentami ruch pod kancelaria premiera. Czy zajęcie gmachu państwowego to taka różnica w porównaniu do okupacji hali? A, że brukiem nie rzucano to i łagodniej się skończyło.MeWa pisze:No i w tym przypadku siła prawa (i siła) stały po stronie władz.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- MeWa
- Cukiereczek
Nie pamiętam dokładnie wszystkich okoliczności białego miasteczka i co kto dokładnie mówił wtedy (pamiętam za to aferę z zagłuszaniem), ale na pewno nie jest to argument za wybielaniem kupców i związek z dyskusją raczej marny.
Dla mnie to co się dzieje jest smutne.
Smutni, szarzy urzędnicy i smutni handlarze.
Miasto w ten sposób robi się szare.
A nie takie jak...
A miało być tak pięknie.
Smutni, szarzy urzędnicy i smutni handlarze.
Miasto w ten sposób robi się szare.
A nie takie jak...
A miało być tak pięknie.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- MeWa
- Cukiereczek
zdaje się, że nieaktualna wizualizacja.Tm pisze:Spokojnie, zamiast szarej hali będzie... nowoczesny budynek.
Faktycznie, miasto z halą KDT w niezagospodarowanym centrum wyglądało kolorowi i wesołoziomal pisze:Miasto w ten sposób robi się szare.
Bastian pisze:A według ciebie komornik ma grzecznie zapukać, a po usłyszeniu "wynocha" odpowiedzieć "a to przepraszam" i grzecznie odjechać?
Ciebie to śmieszy? Mnie raczej przeraża. Świadczy to tylko że taki 12 letni pętak uważa że jest bezkarny i że w grupie może wszystko. Teraz rzuca kamieniami w policję. Jak dorośnie zacznie być może mordować.radeom pisze: W ogóle śmiać mi się chciało z 12-latków w kominiarkach biegających z kamieniami.
Najgorsze jest to że ma racje - w/g prawa można mu skoczyć. Bo co to dla takiego kurator ?
Jak Kali ukraść konia to dobrze, jak Kalemu ukraść konia to źle.Frencher pisze:Mnie zaciekawiła postawa kupców - krzyczą że ich pobito, ale jak rzucali w strażniczkę miejską ubraną w zwykły mundur pustą gaśnica a potem betonową płytą w wyniku czego trafiła do szpitala to już przemoc nie była, bo oni się bronili
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Gronkowcowa powiedziała, że za wynajęcie ochrony, która pobiła kupców zapłacą oni sami, broniący miejsc pracy
Znając życie za pewien czas stanie zagraniczny moloch lub inny budynek z obcym kapitałem
[ Dodano: |22 Lip 2009|, 2009 01:28 ]
http://niepoprawni.pl/blog/142/tak-zabi ... i-marzenia
Przeczytajcie całe. Tu macie prawdę, a nie kłamstwa, które serwuje wam onet, gazeta wyborcza, czy tvn.
Znając życie za pewien czas stanie zagraniczny moloch lub inny budynek z obcym kapitałem
[ Dodano: |22 Lip 2009|, 2009 01:28 ]
http://niepoprawni.pl/blog/142/tak-zabi ... i-marzenia
Przeczytajcie całe. Tu macie prawdę, a nie kłamstwa, które serwuje wam onet, gazeta wyborcza, czy tvn.
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czemu mielibyśmy płacić my?rafalzag pisze:Gronkowcowa powiedziała, że za wynajęcie ochrony, która pobiła kupców zapłacą oni sami, broniący miejsc pracy![]()
Przeczytałem. Wnioskuję z tego tekstu, że jeżeli ukradnę ci samochód i zacznę nim zarobkowo wozić ludzi jako taksówką, to nie masz prawa mi odebrać samochodu wraz z miejscem pracy. Czy coś pochrzaniłem?
Jeżeli uważasz, że te dywagacje są faktami, to współczuję głupoty.
[ Dodano: Sro 22 Lip, 2009 01:38 ]
Komornika. Uważasz, że nie?tadeo pisze:pytanie :
kogo lub co ochraniała agencja ochrony ?
kto odpowie ?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow