Oj, na mapce jest inny przebieg.banan33 pisze: Uruchomiona zostaje zastępcza linia autobusowa Z-5 kursująca na trasie: RONDO RADOSŁAWA - al. Jana Pawła II - Stawki - Okopowa - Towarowa - PL. ZAWISZY - Towarowa - Okopowa - al. Solidarności - Leszno - Okopowa - Dzika - RONDO RADOSŁAWA.
Przebieg trasy linii Z-5
Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
W opisowej wersji chodzi chyba o zawrotkę przy stacji benzynowej (łącznik Al. Solidarności-Leszno) - swoją drogą ciekawe, czy kierowcy będą z niej korzystali, czy będą jeżdzic na wprost...
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
71, bo to brakująca połowa 1 na Ochocie. Na Piaski, bo na Młocinach nie za bardzo już było miejsce. A połączenie Broniewskiego-Zawiszy jest dobrze wykorzystywane, więc w jakiejś formie zostać musiało.
Jesteś pewien? Nie będzie tylko Redutowej i Woronicza?dzidek pisze:To m.in. Kleszczowa ma zapewnić obsługę Z-5.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
LINK!banan33 pisze:2009-07-28 | Kolejny etap remontu Trasy W-Z | Od dnia 3.08.br.
CYTAT!!!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dobrze, niech będzie ŻRÓDŁO!!! 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zastanawia mnie, czemu teraz za 22 nie ma żadnego zastępstwa, a nagle od poniedziałku ma się pojawić? Znika za to 78, co jest po prostu jawną kpiną ZTMu. Na ciągu Broniewskiego w zależności od odcinka zostaje 5/6/3 linie, a na Marymonckiej 1/2
No chyba, że 17 będzie kursować z podwojoną częstotliwością.
noidea
22 jest zastępowana de facto przez 33. Tak naprawdę, to podstawowa relacja 33 jest obecnie nie do obsłużenia.
Natomiast na Marymoncką wraca mocna 17. Skoro średnie zapełnienie tramwajów na odjeździe z Marymontu wynosiło przed wakacjami w szczycie popołudniowym 40 osób, to po co tam tego więcej?
Natomiast na Marymoncką wraca mocna 17. Skoro średnie zapełnienie tramwajów na odjeździe z Marymontu wynosiło przed wakacjami w szczycie popołudniowym 40 osób, to po co tam tego więcej?
jak mocna?pawcio pisze:Natomiast na Marymoncką wraca mocna 17.
nie będę komentował takich głupot, to "40" jest chyba wzięte z kosmosupawcio pisze:Skoro średnie zapełnienie tramwajów na odjeździe z Marymontu wynosiło przed wakacjami w szczycie popołudniowym 40 osób, to po co tam tego więcej?
noidea
Póki co wraca rozkład z maja.Adam G. pisze:jak mocna?
Nie. Wystarczyło, że uwzględniało zapełnienie 5, które nawet po 6-8-minutowych przerwach nie przekraczało 10 osób. Same 17 i 78 prezentowały się oczywiście znacznie lepiej, ale do zapełnień znanych z Bródna, czy choćby Broniewskiego to jednak sporo brakowało.Adam G. pisze:nie będę komentował takich głupot, to "40" jest chyba wzięte z kosmosu