Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
czemu skrócone linie 25 na tablicach w Alejach Jerozolimskich wyświetlany jest jako Zajezdnia Praga
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie wiem, pewnie ktoś tak (nie) zaprogramował. Obecne rozwiązania systemu są niestety mało elastyczne (zwłaszcza, jeśli ZTM nie ma ochoty maczać w nim paluszków).
Tymczasem, trwają podobno próby naprawienia systemu. Moje źródło twierdzi, że system nauczy się m.in. pobierać dane z urządzeń pokładowych, dzięki czemu będzie wiedział na jakiej konkretnie brygadzie jedzie, dzięki czemu będzie znał krańce i nie zgubi się przy dużych opóźnieniach.
Tymczasem, trwają podobno próby naprawienia systemu. Moje źródło twierdzi, że system nauczy się m.in. pobierać dane z urządzeń pokładowych, dzięki czemu będzie wiedział na jakiej konkretnie brygadzie jedzie, dzięki czemu będzie znał krańce i nie zgubi się przy dużych opóźnieniach.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Taka jak wszędzie. Jest za to ograniczenie na odcinku Raszyńska-NIK, ale już nie pamiętam do ilu, 30 chyba. Dawniej było tylko do parku "Wielkopolski" i na pewno 20.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
Hałasowe oczywiście. U nas takich na stan prawie nie ma, najwyżej jakieś rozjazdy 
Mało kto wie, ale kiedyś hałasowym była objęta np. duza część Puławskiej ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mało kto wie, ale kiedyś hałasowym była objęta np. duza część Puławskiej
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
Ja też o tym słyszałem, chyba musiał się jakiś inny wprowadzić po drugiej stronie, bo po co by rozszerzono ograniczenieMeWa pisze:tak, ale nie wiem, czy przypadkiem nie chodziło o to, że tam ktoś wpływowy mieszka...?ness pisze:Nastepne halasowe? Torowisko jest chyba w porzadku.