Projekt - GocĹaw, MokotĂłw
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To do Wiatracznej, czy do Centrum?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja mam pomysł na odkorkowanie 401. Przy torach na Olszynce Budują obwodnice Grochowskiej do Marsa, można by nią puścić 401 przez Gocław , Zamieniecką i tą obwodnicą. Można też puścić 401 przez Grochwską, zawsze krótszy korek i większe wykorzystanie, bo i tak jest przystanek Gocław a może być chociaż wykorzystanie i wtedy możecie sobie skracać 123 i inne. Pomysł wzorowany na 405 (skoro nie można przywrócić 405 to można wykrzywić 401 z korzyścią dla niego i nas- uważam że 405 było dobre do Ursusa z Pragi)
przstańcie z opcją you w podpisie 
Jaką obwodnicę?Rav5202 pisze:Ja mam pomysł na odkorkowanie 401. Przy torach na Olszynce Budują obwodnice Grochowskiej do Marsa, można by nią puścić 401 przez Gocław , Zamieniecką i tą obwodnicą. Można też puścić 401 przez Grochwską, zawsze krótszy korek i większe wykorzystanie, bo i tak jest przystanek Gocław a może być chociaż wykorzystanie i wtedy możecie sobie skracać 123 i inne. Pomysł wzorowany na 405 (skoro nie można przywrócić 405 to można wykrzywić 401 z korzyścią dla niego i nas- uważam że 405 było dobre do Ursusa z Pragi)
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To niech mają tego dziada, skoro go chcieli. Nie rozumiem, dlaczego reszta miasta ma im fundować takie fanaberie.man1956 pisze:Jedni chcą do Wiatracznej, drudzy do Centrum. Jak pokazuje rzeczywistość (uruchomienie linii 415) zwyciężyła raczej ta druga opcja.Glonojad pisze:To do Wiatracznej, czy do Centrum?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Właśnie, też jestem tego ciekaw. Chyba, że schodami na wiadukt?

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Oj tam.... wszystko jest mlożliwe.....PiotrekP pisze:ale słuchaj, ty później chcesz to puścić Naddnieprzańską/Kresową?Rav5202 pisze:Ja mam pomysł na odkorkowanie 401. Przy torach na Olszynce Budują obwodnice Grochowskiej do Marsa, można by nią puścić 401 przez Gocław , Zamieniecką i tą obwodnicą.
Fakt ostatnio mnie tam nie ma, ale skoro to ma byc obwodnic a to mysle ze bedzie jakies polaczenie z Marsa i raczej nie bedzie garbów .... widzialem ta ulice jak ja buduja i to jest przedłuzenie Szaserów.... i prowadzi w strone wiaduktu i raczej na pewno bedzie jakas droga na wiaduktPiotrekP pisze:No tak jakby nie - poza tym nie wiem jak dawno tam byłeś, ale są garby.