Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
-
Krzysiek_S
Stara pieprzy trzy po trzy.
To łon, to łon!
Zapeszyłam to nie łon.
To łon, to łon!
Zapeszyłam to nie łon.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
"- Zdjąć to* !!! To jest profanacja !!! To jest policzek w twarz dla całej ekipy !!! (...)"
* - Skasować
* - Skasować
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie mogę znaleźć tematu o Strażackiej, więc piszę tu:
W sobotę mają się zakończyć wszystkie prace związane z budową w/w.
Czy wiadomo już, co ma pojechać tą ulicą (pewnie byle co) i od kiedy, czy zainteresować sprawą np. UD Targówek
Osobiście puściłbym tamtędy albo 202 albo jakieś np. 109:
ŻERAŃ FSO - Toruńska - Wysockiego - Bartnicza - Wyszogrodzka - Chodecka - Budowlana - św. Wincentego - Trocka - Radzymińska - Kraśnicka - Rzeczna - Zgrzebna - księżnej Anny - Zabraniecka - Strażacka - Chełmżyńska - Okularowa - Korkowa - Kościuszkowców - Kajki - Pożaryskiego - Żegańska - al. Dzieci Polskich - MIĘDZYLESIE
z częstotliwością 15/20/15//20 na midibusach bądź solówkach.
Przy okazji można byłoby uporządkować 115.
W sobotę mają się zakończyć wszystkie prace związane z budową w/w.
Czy wiadomo już, co ma pojechać tą ulicą (pewnie byle co) i od kiedy, czy zainteresować sprawą np. UD Targówek
Osobiście puściłbym tamtędy albo 202 albo jakieś np. 109:
ŻERAŃ FSO - Toruńska - Wysockiego - Bartnicza - Wyszogrodzka - Chodecka - Budowlana - św. Wincentego - Trocka - Radzymińska - Kraśnicka - Rzeczna - Zgrzebna - księżnej Anny - Zabraniecka - Strażacka - Chełmżyńska - Okularowa - Korkowa - Kościuszkowców - Kajki - Pożaryskiego - Żegańska - al. Dzieci Polskich - MIĘDZYLESIE
z częstotliwością 15/20/15//20 na midibusach bądź solówkach.
Przy okazji można byłoby uporządkować 115.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.