Wypadki i awarie - 2009
Moderator: vernalisadonis
Owszem, słyszałem, ale wyleciało mi z głowy podczas pisania na forum.METALL22 pisze:To zapewne też słyszałeś tam o moim zdażeniu... . Tylko że tam powiedzieli "Autobus wjechał w tył osobówki na BUS-pasie" powiem tak to ja zadzwoniłem i poinformowałem a w radiu przeinaczyli tak aby był dramatyczniej EHTyrystor pisze:Antyradio doniosło o zatorze tramwajowym na Trasie WZ.
Co do dodania dramatyzmu: to tylko Antyradio jest.
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
-
duże barava dla Pana Rafała bravo i gratulacje
dwa dni pod rząd w tym samym miejscu wpaść w remontowany pas na modlińskiej. Wczoraj jakoś zatuszował sprawę tego że zderzak został mu w ręku (wpisał awarie świateł ciekawe światlo przestało świecić i zderzak odpadł )
Zmiennikowi nic nie powiedzieć oj nie łądnie myślał że się uda i nikt nie zauważy odpadającego zderzaka.
Pan Rafał od 2 lat jeżdzi autobusami a od ok. roku linie 508/7/b i nadal nie ogarnia gabarytów autobusu w zeszłym tygoniu podczas jednego pół kursu kilka razy wjechał na krawężnik. nie czepiam się tylko on jeżdzi to C O D Z I E N N I E od roku to chyba do czegoś zobowiązuje.
dramat pseudo kierowcy
dwa dni pod rząd w tym samym miejscu wpaść w remontowany pas na modlińskiej. Wczoraj jakoś zatuszował sprawę tego że zderzak został mu w ręku (wpisał awarie świateł ciekawe światlo przestało świecić i zderzak odpadł )
Zmiennikowi nic nie powiedzieć oj nie łądnie myślał że się uda i nikt nie zauważy odpadającego zderzaka.
Pan Rafał od 2 lat jeżdzi autobusami a od ok. roku linie 508/7/b i nadal nie ogarnia gabarytów autobusu w zeszłym tygoniu podczas jednego pół kursu kilka razy wjechał na krawężnik. nie czepiam się tylko on jeżdzi to C O D Z I E N N I E od roku to chyba do czegoś zobowiązuje.
dramat pseudo kierowcy
-
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
[quote="maciek1956 w temacie "Pożary autobusów warszawskiej KM""]maciek1956 pisze: Pan Rafał od 2 lat jeżdzi autobusami a od ok. roku linie 508/7/b i nadal nie ogarnia gabarytów autobusu w zeszłym tygoniu podczas jednego pół kursu kilka razy wjechał na krawężnik. nie czepiam się tylko on jeżdzi to C O D Z I E N N I E od roku to chyba do czegoś zobowiązuje.
dramat pseudo kierowcy
BRAWO dla "koleżanki" eweliny . a w pracy wyżej d........ ma niż........ nawet cześć nie powie. Przez takie jak ona, dziewczyny które lubią i umieją jeżdzić muszą się nasłuchać jakimi są kretynkami.[/quote]
Jest ktoś, kogo ty w ogóle lubisz? Wiemy już, że Ewelina nie mówi cześć (może cię nie lubi, ewentualnie przeszkadza jej twój sposób bycia polegający na opowiadaniu kto jest siusiakowy i dlaczego?), a Rafał nie ogarnia gabarytów autobusu. O kim jeszcze opowiesz?
Jechałem tym kursem... Nie stalem przy tych drzwiach, ale 1,5m dalej. Słychać było dwa lub trzy mocne uderzenia. Raczej nie krawężnik, bo by szurało... Fakt jest taki, że w tamtym miejscu są duże koleiny... przy odpowiedniej prędkości autobus się tam rozbuja tak, że tylnia część się przechyla. Bujało wtedy, barierki były... Nie widzialem czy to one, ale na to mi wskazuje.maciek1956 pisze: duże barava dla Pana Rafała bravo i gratulacje
dramat pseudo kierowcy
A wyglądało to mniej więcej tak....
jeśli mowa jest o standardowym manewrze, oszczędzającym minutę, to raczej przemyślany był, ale tam cholernie ciężko jest się złamać SU15 - z właściwego pasa jest to zaś absolutnie niemożliwe.Mr_Kolesław pisze:8703 63/N31+172 - przez nieprzemyślany manewr skrętu na RZS, zahaczył o sygnalizator obracając go o 90° po czym pojechał sobie dalej
noidea
Wyglądało to tak, jakby kierowca chciał pojechać "dookoła" ale w ostatniej chwili jakby się rozmyślił i z prawego pasa zrobił zawrotkę na ten zjazd, który jest po skosie od Prymasa w Aleje. Widziałem też, że "w miejscu" skręcił na maksa koła i nie upewniając się, czy o coś nie zawadzi, dziarsko wykonał manewr zawracania... Kilkanaście sekund później przejeżdżałem koło tego miejsca i widziałem przekręcony sygnalizator oraz urwaną osłonę od zielonego światła (leżała na środku ulicy i nie była jeszcze zniszczona przez przejeżdżające samochody).Adam G. pisze:jeśli mowa jest o standardowym manewrze, oszczędzającym minutę, to raczej przemyślany był, ale tam cholernie ciężko jest się złamać SU15 - z właściwego pasa jest to zaś absolutnie niemożliwe.
-
Jest ktoś, kogo ty w ogóle lubisz? Wiemy już, że Ewelina nie mówi cześć (może cię nie lubi, ewentualnie przeszkadza jej twój sposób bycia polegający na opowiadaniu kto jest siusiakowy i dlaczego?), a Rafał nie ogarnia gabarytów autobusu. O kim jeszcze opowiesz?[/quote]Szeregowy_Równoległy pisze:[quote="maciek1956 w temacie "Pożary autobusów warszawskiej KM""]maciek1956 pisze: Pan Rafał od 2 lat jeżdzi autobusami a od ok. roku linie 508/7/b i nadal nie ogarnia gabarytów autobusu w zeszłym tygoniu podczas jednego pół kursu kilka razy wjechał na krawężnik. nie czepiam się tylko on jeżdzi to C O D Z I E N N I E od roku to chyba do czegoś zobowiązuje.
dramat pseudo kierowcy
BRAWO dla "koleżanki" eweliny . a w pracy wyżej d........ ma niż........ nawet cześć nie powie. Przez takie jak ona, dziewczyny które lubią i umieją jeżdzić muszą się nasłuchać jakimi są kretynkami.
O każdej osobie która nie umie jeżdzić i czy lubie czy nie to nie ma nic do tego. miał chopaczyna awarie miał nie radzi sobie z jazdą to jest fakt.nawet udokumentowany na zdjęciu. a temat forum jest wypadki i awarie więc się nie czepiaj.
Wczoraj o 16.50 na Sobieskiego osobówka wykonała manewr skętu w prawo, w ul. Czarnomorską , z środkowego pasa tuż przed moje 5508(012/148)i dostała w prawy tylni narożnik, gdy miałem noge na gazie (ostro ją miotnęło).Kierująca blondyna twierdziła ze była na prawym pasie i ja ją uderzyłem, dlatego musiała przyjechać drogówka, która uświadomiła jej, że to nie było mozliwe.PT do R-3 19.05
Obecnie wóz 8403
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Noga na pełnym gazie to lubie jadąc IKAREM gdy ktoś na mnie wymusza pierwszeństwo> Pozdro!!Robearth pisze:Wczoraj o 16.50 na Sobieskiego osobówka wykonała manewr skętu w prawo, w ul. Czarnomorską , z środkowego pasa tuż przed moje 5508(012/148)i dostała w prawy tylni narożnik, gdy miałem noge na gazie (ostro ją miotnęło).Kierująca blondyna twierdziła ze była na prawym pasie i ja ją uderzyłem, dlatego musiała przyjechać drogówka, która uświadomiła jej, że to nie było mozliwe.PT do R-3 19.05
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
To ja Cię widziałem na Gocławiu, jak jechałeś 5508Robearth pisze:Wczoraj o 16.50 na Sobieskiego osobówka wykonała manewr skętu w prawo, w ul. Czarnomorską , z środkowego pasa tuż przed moje 5508(012/148)i dostała w prawy tylni narożnik, gdy miałem noge na gazie (ostro ją miotnęło).Kierująca blondyna twierdziła ze była na prawym pasie i ja ją uderzyłem, dlatego musiała przyjechać drogówka, która uświadomiła jej, że to nie było mozliwe.PT do R-3 19.05
Zakład R-10 Ostrobramska
Linie 117, 146, 147, N22, N72
Wóz 308 - 1985-2010
Linie 117, 146, 147, N22, N72
Wóz 308 - 1985-2010