SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
Witam. Zastanawia mnie dlaczego ostatni weekendowy kurs SKM-ki nie odbywa się także w piątki? Uważam, że jednak więcej osób wraca do domu z różnego rodzaju imprez w piątki niż w niedziele. Oczywiście niedzielne i świąteczne kursy są bardzo dobrym pomysłem ale czy nie powinny byc realizowane również w nocy z piątku na sobotę?
- humptyangel
- Kontakt:
Chyba się odbywa, bo kurs ten jeździ w soboty i niedziele - ostatnie kursy wyruszają po północy z piątku na sobotę, czyli już w sobotę i analogiczne, w niedzielę.Lipa pisze:Witam. Zastanawia mnie dlaczego ostatni weekendowy kurs SKM-ki nie odbywa się także w piątki?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jest słabiej zaludniony niż Pruszków czy Grodzisk i tu nie ma co próbować, to jest fakt. Masz w Sulejówku 10-piętrowe bloki?Premo pisze:Jak uważasz ze Sulejówek jest tak słabo zaludniony to spróbuj się rano przejechać SKMką.
Pruszków ma jednak lepszą ofertę oraz lepszy dojazd samochodem, zwłaszcza z Osiedla Staszica.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jest tak jak mówisz. Uważam ze ostatnia SKM powinna jeździć również w tygodniuhumptyangel pisze:Chyba się odbywa
Średnicę zamyka się w nocy.Standard. Nocnych pociągów jako takich nie ma
[ Dodano: |9 Gru 2009|, 2009 19:06 ]
Rano nie masz co porównywać bo pociągu tu i tu są zapchane do granic.Glonojad pisze:Jest słabiej zaludniony niż Pruszków czy Grodzisk i tu nie ma co próbować, to jest fakt. Masz w Sulejówku 10-piętrowe bloki?
nie wiem, jak będzie gdy to pojedzie do Sulejówka, ale jechałem raz takim nocnym kursem o 0:30 z Włoch na 0:40 na Śródmieście i oprócz mnie w 14WE były 4 osoby. Uruchamianie pociągu dla takiej ilości ludzi jest trochę nieekonomicznePremo pisze:Jest tak jak mówisz. Uważam ze ostatnia SKM powinna jeździć również w tygodniuhumptyangel pisze:Chyba się odbywa
noidea
taaa, bo każdy o tej godzinie chce wrócić z imprezy na Włochach do mieszkania w Centrum. Ostatni raz jak jechałem tym pociągiem to jednak ruch był jak na tą godzinę sporyAdam G. pisze:nie wiem, jak będzie gdy to pojedzie do Sulejówka, ale jechałem raz takim nocnym kursem o 0:30 z Włoch na 0:40 na Śródmieście i oprócz mnie w 14WE były 4 osoby. Uruchamianie pociągu dla takiej ilości ludzi jest trochę nieekonomiczne