Quo vadis, MZA?
- R-9 Chełmska
Chyba lepiej, że biorą "Ż", aniżeli mieliby w stanie noworocznej euforii wyjechać na miasto?PePe pisze:mam nadzieję że sobie żartujecie...pawcio pisze:Dobrzy to są tacy, co już w drugi weekend stycznia mają wszystkie 4 dni z głowy.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A jeszcze lepiej, by zmienili zawód.
Nawiasem, pracodawca wcale NIE MUSI dać "Ż" na dowolne żądanie. Może odmówić w uzasadnionych przypadkach (a brak obsady jako uzasadniony przypadek się raczej łapie) - i wówczas delikwent ma mokro w gaciach - albo nagana za absencję, albo dyscyplinarka za stawienie się w pracy na %.
Nawiasem, pracodawca wcale NIE MUSI dać "Ż" na dowolne żądanie. Może odmówić w uzasadnionych przypadkach (a brak obsady jako uzasadniony przypadek się raczej łapie) - i wówczas delikwent ma mokro w gaciach - albo nagana za absencję, albo dyscyplinarka za stawienie się w pracy na %.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wczoraj Stalowa nie wypuściła sześciu dodatków w szczycie B - Brak Wozów
~20 Wozów stoi na dzwi i zjazdy jeden po drugim, o rezerwie gdziekolwiek można pomarzyć
~20 Wozów stoi na dzwi i zjazdy jeden po drugim, o rezerwie gdziekolwiek można pomarzyć
Słownie sześć lewarków, 118 wozów (podobno) najlepszej na świecie marki, w 2009 dostawa 59 nowych wozów - i to jest niedoinwestowanie?Delfino pisze:Najlepsza, ale niedoinwestowanaJakby wam na R-7 dali parę szrotów, to też byście nie wyjechali. Ale tutaj największy respect dla R-11, że jeżdzą tym czym jeżdzą
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Conajwyżej jeśli chodzi o infrastrukturę. MANy najlepsze są, tylko te z MZA mają jednen problem - fatalny serwis od początku użytkowania, co skutkuje tym, że często są z nimi problemy. To jeden z podstawowych kłopotów na R-13... no i powstają takie sytuacje o jakiej pisał Desert.Delfino pisze:Najlepsza, ale niedoinwestowana
117 119 130 138 167 168 174 210 318 504 N36 N37
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.
Nowe gnioty się sypią na potęgę... zresztą w Piątek jak padł 4913 na 60/303 to przez 3 kółka nie było rezerwy, wkońcu udało się wrócić na trase jakimś podreanimowanym z hali na ostatnie (kółko) 
No właśnie chyba problem jest z niskimi, skoro przez cały zeszły tydzień codziennie na dodatkach 160 i 190 widywałem bizony, a nawet 2418.Delfino pisze:No ale dodatki to raczej nie problem MANów tylko Ikarusów i Jelczy. Ostatnio co bym nie dostał to jakieś problemy i trzeba było zmieniać wóz.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"