Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
-
desert_eag
4487 na wieczornym 122 jechał mniej-więcej jak ten wóz: http://www.youtube.com/watch?v=5jHTLctyCDQ
2560
grat i to przez duże G......wczoraj droga pomiędzy Jana Olbrachta a Pl.Bankowym zajęła mi ponad 20 minut bez korków
chyba w tym czasie wszystkie linie autobusowe na tym szlaku mnie wyprzedziły,maksymalna prędkość to 25-30 km/h,kangurek co drugie światła i pomimo,że kierowca robił co mógł by go rozbujać był bez szans.....ciesze się,że na Marysin tym złomem nie musiałem jechać,bo nie chce wiedzieć w jakim czasie bym tą trasę pokonał 
Ile dowodów mogli zatrzymać jednej Solince?jgas pisze:Dziś po południu kontrola ITD na Podgrodziu. O 14.25 kontrolowali Solinkę na 202. Czy ktoś ma info, ile dowodów zatrzymali?
Na Nowodworach ponoć też dziś byli...
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
1409... Połamana deska rozdzielcza od strony pasażera przy 1. drzwiach... Brak hamulca przystankowego (hamujemy retarderem, stoimy przy pomocy własnej nogi albo hamulca postojowego)... Awaria układu EBS... Przycisk DRZWI przy 1. drzwiach przykręcony na jedną śrubkę... Ale zdjętą blokadę przystankową ma 
M-1 PKS S-1 7 9 709 727 KM1 KM8 WKD N85
KM WPR: 1, 2
KM WPR: 1, 2
-
Gość
A jak taka kontrol wpada na pętlę, sprawdza wóz i okazuje się, że dowód kwalifikuje się do zatrzymania, to pasażerowie się nie pieklą? Bo przecież dzięki ITD nie dojadą na czas tam, dokąd by chcieli.gallus pisze:Trzy na 100% (po sztuce z pominieciemjgas pisze:Dziś po południu kontrola ITD na Podgrodziu. O 14.25 kontrolowali Solinkę na 202. Czy ktoś ma info, ile dowodów zatrzymali?
PKS), byli:
Wiatraczna, Marymont, Młociny, Ursus, Hallera, Żerań FSO, Torwar, Wilanowska, Chomiczówka, Wilsona, Okęcie, itd
Popatrz, jaka franca!
-
Gość
Podczas trwania kontroli, to żaden autobus nie opuszcza krańca o czasie.drapka pisze:A jak taka kontrol wpada na pętlę, sprawdza wóz i okazuje się, że dowód kwalifikuje się do zatrzymania, to pasażerowie się nie pieklą? Bo przecież dzięki ITD nie dojadą na czas tam, dokąd by chcieli.gallus pisze: Trzy na 100% (po sztuce z pominieciem
PKS), byli:
Wiatraczna, Marymont, Młociny, Ursus, Hallera, Żerań FSO, Torwar, Wilanowska, Chomiczówka, Wilsona, Okęcie, itd
A przez pasażerów ITD jest odbierane za zbawców, którzy to uchronili ich od katastroficznej śmierci.
Pasażer to by nawet na drzwiach od stodoły jechał - byle dotrzeć. Ja pamiętam, jak raz przy otwieraniu okna wyleciała szyba w jelczydle - ludność nie rozumiała, ze nie może dalej jechać wozem z wybitą szybą i sypiącym się do środka i na zewnątrz szkłem.gallus pisze:A przez pasażerów ITD jest odbierane za zbawców, którzy to uchronili ich od katastroficznej śmierci
Popatrz, jaka franca!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Oj pieklą się. I jak ładnie proszą: "Pan pozwoli mu jechać, ja chciałam do domu" (to z Wilsona w październiku)drapka pisze:A jak taka kontrol wpada na pętlę, sprawdza wóz i okazuje się, że dowód kwalifikuje się do zatrzymania, to pasażerowie się nie pieklą? Bo przecież dzięki ITD nie dojadą na czas tam, dokąd by chcieli.
Na Gwiaździstej wczoraj jedną pasażerkę miałem to mi ją pan krokodyl pogonił na czas kontroli. I pani patrzyła na krokodyla bardziej jak na potencjalne źródło skóry do torebki, na pewno nie jak na zbawcę. A ruszyłem z krańca -17.gallus pisze:Podczas trwania kontroli, to żaden autobus nie opuszcza krańca o czasie.
A przez pasażerów ITD jest odbierane za zbawców, którzy to uchronili ich od katastroficznej śmierci.
-
NR
- (tygrys)
Jeszcze uzupełnienie z wczoraj dot. kontroli ITD na krańcu Szczęśliwice
Zmiana "A"
3304 (9/186)
10:28, odjazd opóźniony o 22'
6933 (4/521)
11:50
8439 (1/521)
10:48, odjazd opóźniony o 7'
8890 (2/521)
A544 (2/150)
10:58, zabrany dowód rejestracyjnych (hamulce) oraz brak kompletu dokumentów prowadzącego pojazd
Zmiana "B"
1400 (4/150)
A213 (3/186)
Zmiana "A"
3304 (9/186)
6933 (4/521)
8439 (1/521)
8890 (2/521)
A544 (2/150)
Zmiana "B"
1400 (4/150)
A213 (3/186)