Zmiany obsługowe - marzec 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Szkoda, że koperta o tym nie wiedziała.pawcio pisze:MZA to inna parafia. Kto jak kto, ale Ty powinieneś kumać podział pomiędzy przewoźników a organizatora.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ale jak to? Na przykład w przypadku skargi na motorowego, najpierw dostajesz odpowiedź z ZTM, że przekażą, komu trzeba. Potem przychodzi odpowiedź z TW (od kierownika zajezdni). Analogicznie jest chyba z MZA.Glonojad pisze:Szkoda, że koperta o tym nie wiedziała.pawcio pisze:MZA to inna parafia. Kto jak kto, ale Ty powinieneś kumać podział pomiędzy przewoźników a organizatora.
noidea
-
- (tygrys)
w MZA odpowiedzi są od Działu Marketingu, na podstawie wyniku rozpatrzenia danej sprawy w danej komórce organizacyjnej (np. zakład eksploatacyjny)Adam G. pisze:Ale jak to? Na przykład w przypadku skargi na motorowego, najpierw dostajesz odpowiedź z ZTM, że przekażą, komu trzeba. Potem przychodzi odpowiedź z TW (od kierownika zajezdni). Analogicznie jest chyba z MZA.Glonojad pisze:Szkoda, że koperta o tym nie wiedziała.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No dobra, ale nadal nie rozumiem, w jaki sposób zmiana procedury odpowiadania na maile w ZTM-ie miałaby wpłynąć na formę tego, co się dostanie z MZA...Adam G. pisze:Na przykład w przypadku skargi na motorowego, najpierw dostajesz odpowiedź z ZTM, że przekażą, komu trzeba. Potem przychodzi odpowiedź z TW (od kierownika zajezdni). Analogicznie jest chyba z MZA.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja na przykład z MZA dostałem pismo ZTMu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-