Nie, lepiej w święta - pod kościołemKrzysiek_S pisze:Nie ma bata po świętach zbieram podpisy w celu przywrócenia starego forum i moderacji.
Zacznę od mieszkańców Wawra.![]()
Nowe wcielenie forum
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Przykro nam. Tym niemniej poziom merytoryczny forum nie powinien ucierpieć.reserved pisze:Dobra... miło było przez ostatnie ponad 4 lata gościć na tym forum, na czas pajacowania 'nowych' adminów żegnam się... mam nadzieję, że jeszcze forum kiedyś wróci do poprzedniego stanu.
Nie rozumiemy też zarzutu o pajacowaniu. Podchodzimy do swoich obowiązków rzetelnie i poważnie.
reserved pisze:Dobra... miło było przez ostatnie ponad 4 lata gościć na tym forum, na czas pajacowania 'nowych' adminów żegnam się...
O, merytoryka urośnie.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Chyba chodzi po prostu o to, że troszkę za ostro gracie. Ban za "Ja pierdolę" czy po punkcie za każdy post offtopu w temacie "Forumowicze na przystanku" w dziale, notabene "Wolne chwile" to nieco za wiele. Po prostu niczego takiego nie było. I moim skromnym zdaniem lepiej, żeby ten zwyczaj nie zagościł na stałe. Rozumiem podnoszenie poziomu, ale jesteśmy w końcu forum miłośników komunikacji, a nie forum adoratorów klasycznej literatury polskiej
. Polecam w wolnej chwili przyjrzeć się stylowi prowadzenia tematów takich jak "Forumowicze...".
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Chyba właśnie o to chodziło reservedowi...Ophiuchus pisze:Podchodzimy do swoich obowiązków rzetelnie i poważnie.
Od 5.2008 tylko autobusy
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Przepraszam bardzo. Czy mamy rozumieć, że użytkownicy tego forum uważają wpisy w postaci samodzielnie wystepującego wulgarzymu za wpisy w dobrym stylu? Jak sie to ma do powszechnie obowiązującej netykiety? Definicja spamu tez jest określona. Jeśli coś jest nie tak w usuwaniu z forum użytkownika produkującego wulgarny spam, to jak w takim razie ma według użytkowników tego forum wygladać moderacja w dobrym zwyczaju?volviak pisze:Chyba chodzi po prostu o to, że troszkę za ostro gracie. Ban za "Ja pierdolę" czy po punkcie za każdy post offtopu w temacie "Forumowicze na przystanku" w dziale, notabene "Wolne chwile" to nieco za wiele. Po prostu niczego takiego nie było. I moim skromnym zdaniem lepiej, żeby ten zwyczaj nie zagościł na stałe. Rozumiem podnoszenie poziomu, ale jesteśmy w końcu forum miłośników komunikacji, a nie forum adoratorów klasycznej literatury polskiej. Polecam w wolnej chwili przyjrzeć się stylowi prowadzenia tematów takich jak "Forumowicze...".
Produkcja =/= jednokrotne użycie jednak. I nigdzie nie nazwałem tego dobrym stylem, co najwyżej stylem dopuszczalnym. A co do moderacji... musielibyście poczytać stare tematy po prostu. Niemniej rzecz jasna cieszę się, że traktujecie swoją pracę poważnie. Spam zaś na forach tematycznych oczywiście powinien być tępiony, ale na Wolnych chwilach przydałoby się trochę luzu.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Po prostu nie rozumiem tego całego burdelu, jaki został zrobiony na Wawkomie i czemu nie może być przywrócony porządek taki jaki był do tej pory. Nie widzę siebie na tym forum, nic nie mogę znaleźć... czytać będę, ale z pisaniem wątpię, raczej nie dla mnie.Scorpio pisze:Również bym prosił o przykłady "pajacowania".
Nie rozumiem co robimy nie tak?
Chociaż samo karanie za wulgaryzmy popieram, bo już dawno miałem pisać o tym, że administracja Wawkomu toleruje wszelkie objawy takiego wulgaryzmu na tyle, że to już jest tu na porządku dziennym... i to mi niestety przeszkadzało.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nikt Kolegi nie zmusza do odwiedzin naszego forum...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel