na pewno MZA ?Bernard pisze:A368 1/216 obcierka z fordem focusem na Ilskiego tuż za skrzyżowaniem z Grawerską Wesoła. Stała około 16 na chodniku z nadzorem ruchu MZA. Focus obtarty cały lewy bok i urwane lusterko.
Wypadki i awarie - 2010
Moderator: vernalisadonis
O godzinie 14:30 na pętli Al.Zieleniecka stało 25 (u-boot) i 78 (solo). O godzinie 15:20 już stał tylko 78. A o godzinie 16:15 już żaden nie stał. 25 prawdopodobnie włączyło się na trasę, a 78 zostało odcholowane do R-3 przez 13N. Nie widziałem żadnych zniszczeń, chyba że z boku. Wiecie może co się stało?
Wydawało mi się, że stała niebieska fabia ale mogę się mylić.NR pisze:na pewno MZA ?Bernard pisze:A368 1/216 obcierka z fordem focusem na Ilskiego tuż za skrzyżowaniem z Grawerską Wesoła. Stała około 16 na chodniku z nadzorem ruchu MZA. Focus obtarty cały lewy bok i urwane lusterko.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mobilis też ma niebieskie Fabie.
Ciepła pogoda nie sprzyja kierowcom, wypadek z udziałem autobusu na Ursynowie, Informacja za TVN Warszawa: http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1669366,0, ... omosc.html
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
[ Dodano: |15 Sie 2010|, 2010 16:23 ]
Kierowcą wozu nr tab 8129 2/148 byłem ja . Ruszałem właśnie ze świateł gdy fiat jadący al. Ken Centrum udeżył w prawą przednią oś Skody Cynamonowa. Siła udeżenia fiata w Skode poskutkowało przemieszczeniem się Octawii ,w mym kierunku oraz dodatkowemu rozbiciu się o moją lewą, przednią oś. Faktycznie ucierpiały 3 osoby ale tylko z samochodów osobowych.
Tak wogóle to miałem duże szczęście że octawia przyjęła na siebie całą siłę uderzenia . Gdyby nie ona fiat wylądował by na mnie/we mnie coby mogło skończyć się nie za ciekawie.
Jedno wiadomo co do wozu 8129 że narazie prędko nie wyjedzie w trase gdyż ma problemy z przednią osią i czeka na badanie diagnostyczne....
Proponuje wogóle nie czytać opisu tego wypadkuna stronie TVN-u, ponieważ pan redaktor popisał się ułańską fantazją pisząc nie stworzone żeczy.ikarus pisze:Ciepła pogoda nie sprzyja kierowcom, wypadek z udziałem autobusu na Ursynowie, Informacja za TVN Warszawa: http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1669366,0, ... omosc.html
Kierowcą wozu nr tab 8129 2/148 byłem ja . Ruszałem właśnie ze świateł gdy fiat jadący al. Ken Centrum udeżył w prawą przednią oś Skody Cynamonowa. Siła udeżenia fiata w Skode poskutkowało przemieszczeniem się Octawii ,w mym kierunku oraz dodatkowemu rozbiciu się o moją lewą, przednią oś. Faktycznie ucierpiały 3 osoby ale tylko z samochodów osobowych.
Tak wogóle to miałem duże szczęście że octawia przyjęła na siebie całą siłę uderzenia . Gdyby nie ona fiat wylądował by na mnie/we mnie coby mogło skończyć się nie za ciekawie.
Jedno wiadomo co do wozu 8129 że narazie prędko nie wyjedzie w trase gdyż ma problemy z przednią osią i czeka na badanie diagnostyczne....
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
Na pętli "Koło" drzewo runęło na tramwaj
Kumpel właśnie do mnie zadzwonił jak przejeżdżał obok
[ Dodano: |15 Sie 2010|, 2010 17:46 ]
I sieć urwało na Al.Reymonta
Kumpel właśnie do mnie zadzwonił jak przejeżdżał obok
[ Dodano: |15 Sie 2010|, 2010 17:46 ]
I sieć urwało na Al.Reymonta
-
- (tygrys)
Powalone drzewa wstrzymały tramwaje
15-08-2010 22:29
Na Obozowej nie kursują tramwaje - informowała służba dyżurna miasta. Z powodu burzy doszło tam do zerwania trakcji, poza tym runęły na nią konary drzew. Podobna sytuacja miała miejsce na Nocznickiego przy stacji Młociny i na ul. Broniewskiego. Burza zgasiła też światło w Markach i Ząbkach. Nie wiadomo, kiedy awaria zostanie usunięta.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Składom przyszło nocować na Bemowie i Kole?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-