ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
czy istnieje szansa by przy okazji problemow z Dzwigową, co za tym idzie z wyjazdami i zjazdami pozmieniać obsługe linii tak by Redudowa nie jechała na pusto na Ochote a Kleszczowa na pusto na wole, przebijając sie przez korki na Prymasa i włączając sie czesto po czasie rozkładowym na linie?
tv Polonia oddzial Warszawa i nie ma mocnych
A ja bym chciał oglądać wlokącego się grodzia u siebie i krótki ITS zamiast (neo) gniotów, bo gnioty - nie dość, że jest w nich mało miejsca - to jeszcze mają w środku stopień (oprócz podestów przy większości siedzeń). Niestety, nie mogę, bo te dwie firmy jeżdżą na wschodzie Warszawy. Tak więc Mobilis ze starymi "12" powinien być kierowany w inne rejony północnej Warszawy, zamiast przejmować brygady ITSu. Ale nie sądzę, żeby przy ustalaniu obsługi ktoś brał pod uwagę mój punkt widzenia.marko80 pisze:co to to nie, zadnego grodzia to ja na 511 oglądac nie chce, oni sie nie nadaja na przyspieszona linie chyba ze chcesz zafundowac 511 regularne spóznienia + 10 minut.
Jakby ci na linie przyspieszona dali grodzia to chyba nie byłbys taki zadowolony. Gdzie np 511 ma w DS czas przejazdu miedzy dąbrówka a marymontem 20-21 minut, to chciałbym zobaczyc jak grodzio przejezdza to w takim czasie.fraktal pisze:A ja bym chciał oglądać wlokącego się grodzia u siebie i krótki ITS zamiast (neo) gniotów, bo gnioty - nie dość, że jest w nich mało miejsca - to jeszcze mają w środku stopień (oprócz podestów przy większości siedzeń). Niestety, nie mogę, bo te dwie firmy jeżdżą na wschodzie Warszawy. Tak więc Mobilis ze starymi "12" powinien być kierowany w inne rejony północnej Warszawy, zamiast przejmować brygady ITSu. Ale nie sądzę, żeby przy ustalaniu obsługi ktoś brał pod uwagę mój punkt widzenia.marko80 pisze:co to to nie, zadnego grodzia to ja na 511 oglądac nie chce, oni sie nie nadaja na przyspieszona linie chyba ze chcesz zafundowac 511 regularne spóznienia + 10 minut.
Przepraszam, nie wiedziałem, że coś takiego istnieje... Dlatego zapytałem, jeszcze nie wszystko poznałem na forummarko80 pisze:przeciez w maxie masz aktualną liste linii.Pagan pisze:Czy mogę prosić o aktualną listę linii (bez brygad, same linie) jakie obsługuje Stalowa? Lub jakiś odnośnik do takowej?
Z góry dziękuję
viewtopic.php?t=7534
Grodzia znam z obsługi linii 150 i to nie czas przejazdu jest tu problemem a buractwo niektórych kierowców + odmowa wykonywania obowiązków. Ale to jest rzecz wtórna - kierowców pasażer nie wybiera, tylko na nich trafia. W Grodziu można trafić pewnie też na rozsądnych kierowców na przykład takich, jak w zeszłym roku na C76. To przecież linia przyspieszona, a do czasu przejazdu nie miałem zarzutu.marko80 pisze:Jakby ci na linie przyspieszona dali grodzia to chyba nie byłbys taki zadowolony. Gdzie np 511 ma w DS czas przejazdu miedzy dąbrówka a marymontem 20-21 minut, to chciałbym zobaczyc jak grodzio przejezdza to w takim czasie.
- gregory5576
- Kontakt:
POPIERAM na 144 był bardzo przwidywalny od rozkładowego czasu należało odjąć 10 minut i można było to coś trafić na 100%marko80 pisze: Jakby ci na linie przyspieszona dali grodzia to chyba nie byłbys taki zadowolony. Gdzie np 511 ma w DS czas przejazdu miedzy dąbrówka a marymontem 20-21 minut, to chciałbym zobaczyc jak grodzio przejezdza to w takim czasie.
-
-