Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
To już wiem kto mi sprawdzał biletfik pisze:To pozdrawia waflowa ekipa kontrolerska w składzie PiotrS (odpowiedzialny za tył autobusu)
Oraz wystawienie wezwania do zapłaty Jeśli dobrze usłyszałem dźwięki z czytnika, to bilet stracił ważność ?fik pisze:oraz fik (odpowiedzialny za przód autobusu oraz wyczerpującą informację pasażerską w temacie objazdu Żelaznej)
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
PiotrS pisze:No to teraz wiem, jak postrzegana nasz sposób przeprowadzania kontroli Pzdr.rhemek pisze:Dzis widzialem, co jest rzadkie, kontrole w 525 o 17.36 na Trakcie lubelskim. Bardzo fajni i mili kontrolerzy.
Szkoda, że mnie nie spotkaliście, dopiero byście zobaczyli co to znaczy miła kontrola z uśmiechem na ustach
Jeśli kontrolujesz w mini i ponczoszkach to moge się nawet dac spisacBella pisze:PiotrS pisze: No to teraz wiem, jak postrzegana nasz sposób przeprowadzania kontroli Pzdr.
Szkoda, że mnie nie spotkaliście, dopiero byście zobaczyli co to znaczy miła kontrola z uśmiechem na ustach
-
to próbujcie się wepchnąć na takie tajemnicze stanowisko w ztmie jak kontroler kontrolerów biletów, dział HZ o ile się nie mylę Mają taką białą legitę pracowniczą i podobno na jej widok każdy z kanarów ma być potulny jak piesek i merdać ogonem tak jak tajemniczy Pan/Pani przykaże. Ktokolwiek ich widział, ktokolwiek wie
--
Oko za oko, kwit za dowód.
Oko za oko, kwit za dowód.
- fik
- Naczelne Chamidło
Owszem, pannie Monice (OIDP imię) karta się przeterminowałamozgow pisze:Oraz wystawienie wezwania do zapłaty Jeśli dobrze usłyszałem dźwięki z czytnika, to bilet stracił ważność ?
Ostatnio jak widziałem Cię kontrolującą bilety, to na szczęśliwą i uśmiechniętą nie widziałaśBella pisze:Szkoda, że mnie nie spotkaliście, dopiero byście zobaczyli co to znaczy miła kontrola z uśmiechem na ustach
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie jestem pewien, co chciałeś tym zdaniem wyrazić, ale zwracam uwagę, że w sumie Bella nie napisała wyraźnie, czyj to miał być uśmiechfik pisze:to na szczęśliwą i uśmiechniętą nie widziałaś
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow