Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W sensie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Są ujemnie pasteryzowane, ich pasteryzowanie pozwala osiągnąć stan zwykłego niepasteryzowania* 
BP, NMSP
*) Coś jak Vimes i alkohol![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
BP, NMSP
*) Coś jak Vimes i alkohol
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
17.13: Gorzowiak, piwo jasne niepasteryzowane o smaku miodowym... Właściwie bez rewelacji, ale w pewnym momencie pojawia się cudowny posmak osiadający na tylnej części podniebienia... Do nabycia na Pejzażowej...
17:20: Bearnard porter z miodkiem, piwo ciemne pasteryzowane. Mocny aromat anyżku, który akurat ja lubię, ale niekoniecznie w piwie... Może to dlatego, że zamiast miodu jest aromat miodu i sacharyna... Polecić nie mogę, ale do nabycia na Pejzażowej.
17.36: Zawiercie czekoladowe. Świetne od momentu w którym doczytałem, że tam nie ma czekolady, tylko kompozycja słodów i chmielu... Gorzkie, delikatnie kwaskowe, ciut słodkie. Mniam. Do nabycia na Pejzażowej.
17:46: Brauerei Simon Lauf Weissbier. Dobry pszeniczniak, czas mi się kończy, do nabycia j.w.
17:20: Bearnard porter z miodkiem, piwo ciemne pasteryzowane. Mocny aromat anyżku, który akurat ja lubię, ale niekoniecznie w piwie... Może to dlatego, że zamiast miodu jest aromat miodu i sacharyna... Polecić nie mogę, ale do nabycia na Pejzażowej.
17.36: Zawiercie czekoladowe. Świetne od momentu w którym doczytałem, że tam nie ma czekolady, tylko kompozycja słodów i chmielu... Gorzkie, delikatnie kwaskowe, ciut słodkie. Mniam. Do nabycia na Pejzażowej.
17:46: Brauerei Simon Lauf Weissbier. Dobry pszeniczniak, czas mi się kończy, do nabycia j.w.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Po której butelce?hafilip84 pisze:Właściwie bez rewelacji, ale w pewnym momencie pojawia się cudowny posmak
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Mikrofiltracja - wyjałowienie piwa z mikrobów. Zainteresowanych odsyłam na browar.biz oraz "Browar Kopyra".Glonojad pisze:W sensie?
Polityka złym doradcą w pracy!