Te antyposlizgi to się nadają, w nowszych stopiątkach też są i jest piasek a i tak hovno to daje.przewoz pisze:w nowym sprzęcie, gdzie sypie się piasek, pracuje antypoślizg a i tak wszystko jedzie na sankach. Ślisko, nie ma co.
120Na SWING
No, tylko stopiątka ma więcej punktów styczności koło-szyna, więc łatwiej ruszyć czy zatrzymać. W każdym razie dziś chyba nawet parówie, którą wracałem szło nawet nieźle, biorąc pod uwagę, że nic nie miała, tylko wyczucie nogi motorniczego 
Dziś jechałem nowym swingiem.
Wrażenia pozytywne, nie szarpało. Na LCD były pokazywane jakieś chyba reklamy i obrazy uświadamiające bezpieczeństwo.
Tylko czemu na ostatnim LCD odwrotnym do wyświetlacza numeru linii bez względu co pokazują wszystkie LCD akurat tylko ten pokazuje tylko datę i czas?
Różnica co do pesy z 2007 roku to gdy swing jedzie na "luzie" to nie ma takiego specyficznego odgłosu, i ta z 2007 roku jak by miała leprze przyspieszenie i wnętrze wydaje się bardziej odizolowane od swinga.
A w kabinie jak udało mi się zauważyć w swigu jest jeden duży monitor z podglądu kamer a w pesie z 2007r. są 4 i każda do oddzielnej kamery.
W telewizyjnym programie ekonomiczny podawali że najbardziej popularnym i najlepszym produktem eksportowym jest nasza pesa ze swigiem i Węgrzy są zainteresowani zakupem ich.
Wrażenia pozytywne, nie szarpało. Na LCD były pokazywane jakieś chyba reklamy i obrazy uświadamiające bezpieczeństwo.
Tylko czemu na ostatnim LCD odwrotnym do wyświetlacza numeru linii bez względu co pokazują wszystkie LCD akurat tylko ten pokazuje tylko datę i czas?
Różnica co do pesy z 2007 roku to gdy swing jedzie na "luzie" to nie ma takiego specyficznego odgłosu, i ta z 2007 roku jak by miała leprze przyspieszenie i wnętrze wydaje się bardziej odizolowane od swinga.
A w kabinie jak udało mi się zauważyć w swigu jest jeden duży monitor z podglądu kamer a w pesie z 2007r. są 4 i każda do oddzielnej kamery.
W telewizyjnym programie ekonomiczny podawali że najbardziej popularnym i najlepszym produktem eksportowym jest nasza pesa ze swigiem i Węgrzy są zainteresowani zakupem ich.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Kupili, ale nie dostali jeszcze ani sztuki.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- kulikowski
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chyba sama PESA raczej, nie Węgrzy 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
3129-3133 na Pragę, 3134 i 3135 na Mokotów, wszystko z dotychczasowych projektów. 3136 na Żoliborz, 3137 ma być pierwszym Swingiem wolskim. Te dwa ostatnie z programu "wymiana taboru" - do jeżdżenia gdziekolwiek.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Według informacji w tym linku " 9 takich pojazdów otrzyma miasto Szeged w ramach kontraktu podpisanego między naszą firmą a spółką Tramwaje Warszawskie".Glonojad pisze:Węgrzy to już nawet parę sztuk kupili.
http://pesa.pl/pl/Oferta/Tramwaje/120Na_szeged
Czegoś tu nie rozumiem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Technika ctrl+c ctrl+v się kłania 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dokument ma swoje źródło, które było tworzone w jakimś innym programie - zapewne graficznym.
Do jakiego meritum? Toż piszę, skopiowali kartę katalogową 120Na dla TW i nie wszystko co trzeba wyprostowali. Wot cała zagadka.
Do jakiego meritum? Toż piszę, skopiowali kartę katalogową 120Na dla TW i nie wszystko co trzeba wyprostowali. Wot cała zagadka.