Niee, mina nie była na pewno mało zachęcająca, wręcz przeciwnie - gotowa do udzielenia informacji : ) a podejść, podszedlbym bardzo chętnie ale byłem juz spóźniony na następny cmentarz. pozdrawiam ; )Gronostaj pisze:TaakDantte pisze:Hmm, Gronostaj chyba informowała dziś pasażerów przy bramie cmentarza Bródnowskiego od strony Chodeckiej ?! Ktoś mnie spotkał, hura
! Pewnie miałam mało zachęcającą minę (nogi bolały), ale trzeba było podejść, zagadać
.
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
- ZaciszaniN
- Kontakt:
W sobotę: dzidek i PiotrekP spotkani na Kercelaku, Proboszcz przy IV Bramie Powązek oraz mzk804 przy Parku Traugutta
W niedzielę przy Cm. Północnym spotkani: dzidek, Janek1236 oraz METALL2357, a także widziany Walas
W poniedziałek w tym samym miejscu spotkani: Maybach, Sadorg oraz TOMEK, a także widziany NR.
W niedzielę przy Cm. Północnym spotkani: dzidek, Janek1236 oraz METALL2357, a także widziany Walas
W poniedziałek w tym samym miejscu spotkani: Maybach, Sadorg oraz TOMEK, a także widziany NR.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Podsumujmy tegoroczną akcję "Forumowicze na cmentarzach".
- Walas, to, że kogoś też spotkałeś nikogo nie obchodzi. Punkcik.
- Szeregowy_Równoległy, Ty z kolei jeździsz po bandzie mojej cierpliwości. Podforum WiN ma naprawdę MAŁO zasad, ale niektóre z nich są bardzo ważne. I tak na przykład za teksty o przełamywaniu barier głupoty będzie punkcik... A nawet dwa, żeby mi zaraz pozostali nie marudzili, że dostali tak ostrą karę, a nikogo nie obrażali...
- METALL2357, z Panem pożegnamy się na miesiąc na tym podforum... Mam nadzieję, że tyle czasu starczy Ci na wytrzeźwienie. Plus dwa punkty za ciągłe ignorowanie naszych próśb o zwracanie uwagi na to co piszesz.
- Aleksander2560, noż do jasnej cholery. Ile razy była mowa o punkcie 2. zasad tego tematu? Tak ciężko to pojąć? Punkcik. Zresztą, jeśli ktoś zechce, to będzie swoje zdjęcia publikował w ogólnie przyjętej formie. Jeśli nie zechce, to co Cię obchodzi, że ktoś ma zdjęcie, którym nie chce się chwalić?
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dęboszczak widziany wczoraj w "Miejskim reporterze".
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Rzeźnik w sapiącym #4735 widziany jako zjazd z M7/126 o godzinie 13:10 na św. Wincentego, a mzk804 spotkany w #918 na 3/222 na Waryńskiego, zaraz przed Rakowiecką. Pozdro dla obu Panów.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Rano Małryc spotkany na Solidarności przy Żelaznej, a chwilę po 11 m72 pomachany na Górczewskiej przy Płockiej.