Ja z kolegą też sie decydowaliśmy ale w końcu weszliśmy jako 242,243 według listy.Miejsca było wiec spokojnie można było pobić rekord.Moim zdaniem pogoda i troche do końca nie przygotowanie tego wszystkiego było przyczyną że sie nie udało,ale tak ogólnie było fajnieSzymon pisze:Zgadza się - 307 osób... Lipa trochę wyszła, dużo osób stało dookoła i nie decydowali się wejść. To się nazywa gapiostwo3383 pisze:Ostatecznie weszło bodajże 307 osób.Spokojnie zmieściłoby się jeszcze około 40 osób.
WOĹP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
michał1984
-
michał1984
-
bartoni722
Na WOŚpie jeżdziły 2156+57,SWING,3014 i jakaś stopiątka-o takiej obsadzie wiem.bartoni722 pisze:Chyba ten rzekomy Swing miał jakieś problemy, bo stanął na pętli Cm. Wolski koło 18:30. I jeszcze widziałem wóz 3002 z napisem "AWARIA" może to był ten z M4
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- Anna Jaworska
Widzisz moja droga, wiedziałam że bez nas to się nie może udaćGronostaj pisze:Ojej - to rekord nie został pobity dlatego że za mało osób przyszło, a nie dlatego, że się nie zmieściły o_O?
Miałam zamiar iść poobserwować (pomagać w biciu rekordu - niekoniecznie, ze względu na gabaryty, hehe), ale przysnęłam i jak się obudziłam, już było po ptokach.
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
- Bastian
- Sułtan Maroka
A Swing nie stał za Świętokrzyską?Walas pisze:Na "Światełko do Nieba" dotarła tylko brygada M1-2156+57 a czemu inne nie dotarły?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy czym Hipolit stał "na trzeciego" - nie wiem, czy za wcześnie zamknięto Marszałkowską, czy za późno inne tramwaje z Marszałkowskiej zostały skierowane na JPII (o ile w ogóle).
Nawiasem mówiąc, jakaś jedna-dwie wtyczki na najpopularniejsze linie w Alejach, startujące z Zielenieckiej i "niepotrzebnego" placu Narutowicza, to by się jednak przydały.
Nawiasem mówiąc, jakaś jedna-dwie wtyczki na najpopularniejsze linie w Alejach, startujące z Zielenieckiej i "niepotrzebnego" placu Narutowicza, to by się jednak przydały.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.