Wystarczyłaby ta formułka tylko przy zapowiedzi Pl.Narutowicza. Musiało to być denerwujące takie powtarzanie przy każdej zapowiedziashir pisze:I Knapik co przystanek gadał: Następny przystanek: Nowowiejska, Uwaga: Ostatni przystanek na trasie: Plac Narutowicza.
WOĹP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Ale żeby nie było, przed pójściem spać dorzucił się do puszki.a/p TALENT pisze:Nie liczę zapitego w trupa menela, którego wyautowano sprawnie i kulturalnie na przystanku Orlich Gniazd.
Na górze widniała nazwa krańca, do którego aktualnie jechaliśmy, a pod spodem przewijał się napis "Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy". Ale jeśli dobrze pamiętam, to zasługa naszego motorowego, który był super!bartoni722 pisze:A co do wyświetlaczy to w 2156+2157 widniał jakiś napis + Kielecka. Więc nie było tak źle.
Jak widać dla niektórych w akcji pod nazwą WOŚP ważniejsze jest robienie po wszystkim łomotu o pierdoły typu deseczka, napisik, traska zamiast skupić się na tym, że akcja zakończyła się sukcesem z większą kwotą w porównaniu z 18 fnałem zebraną na zakup sprzętu, który ratuje życie najsłabszych, od których zależy nasza przyszłość - życie dzieci.
Wszystkich niezaspokojonych z okazji błędnych dekoracji, napisów, gradobicia, kokluszu etc w imieniu Sztabu WOŚP w KMKM PRZEPRASZAM.
Niedociągnięcia które się pojawiły są wnioskiem na rok następny co poprawić.
Wszystkich niezaspokojonych z okazji błędnych dekoracji, napisów, gradobicia, kokluszu etc w imieniu Sztabu WOŚP w KMKM PRZEPRASZAM.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Ile zebraliście Poprzednio było 13 kawałków, teraz ile?MisiekK pisze:Jak widać dla niektórych w akcji pod nazwą WOŚP ważniejsze jest robienie po wszystkim łomotu o pierdoły typu deseczka, napisik, traska zamiast skupić się na tym, że akcja zakończyła się sukcesem z większą kwotą w porównaniu z 18 fnałem zebraną na zakup sprzętu, który ratuje życie najsłabszych, od których zależy nasza przyszłość - życie dzieci.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
- R-9 Chełmska
-
-
Na drugiego.Glonojad pisze:Przy czym Hipolit stał "na trzeciego"
Na M1 odjechaliśmy z Wilanowskiej minutę przed czasem, żeby zdążyć na światełko.MeWa pisze:tak, że z pętli opdjechali wcześniej
To pan?a/p TALENT pisze:Osobiście zaliczyłem kurs z brygadą M1 od przystanku Marynin do pętli Nowe Bemowo / ok. 14.45 /.
Cud, że Rafał dorwał elektronika na zakładzie. Mieliśmy serce orkiestrowe + pętla, niżej cały napis WOŚP migający po dwa wyrazy na zmianę.bartoni722 pisze:A co do wyświetlaczy to w 2156+2157 widniał jakiś napis + Kielecka.
Eee, nasz Matyszewski był lepszy: Linia numer: Przystanekashir pisze:I Knapik co przystanek gadał: Następny przystanek: Nowowiejska, Uwaga: Ostatni przystanek na trasie: Plac Narutowicza.
... I wielkie dzięki dla Flasha za wywalenie pana menela
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bardzo się cieszymy z wyniku.MisiekK pisze:Jak widać dla niektórych w akcji pod nazwą WOŚP ważniejsze jest robienie po wszystkim łomotu o pierdoły typu deseczka, napisik, traska zamiast skupić się na tym, że akcja zakończyła się sukcesem z większą kwotą w porównaniu z 18 fnałem zebraną na zakup sprzętu, który ratuje życie najsłabszych, od których zależy nasza przyszłość - życie dzieci.
Smuci natomiast zakaz pisania o tym, jak było. Jest na to jakaś podkładka? Z pieczątką najlepiej...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-