Lepsze to niż obecne 360...Bastian pisze:Pewnie więc pl. Bankowy - Zacisze.512 zostanie połączona z 360 - na Zacisze wróci dawna linia 119
Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
To by było w warunkach zamknięcia mostu dla samochodów, więc w ogóle inna bajka.Lukasz436 pisze:Lepsze to niż obecne 360...Bastian pisze: Pewnie więc pl. Bankowy - Zacisze.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak mniemam, chodzi o układ 360+512=119.
Jeszcze jedno mnie zastanawia. Skąd 105? W artykule stoi "z Bemowa i Jelonek", co może oznaczać cokolwiek, z Boernerowem (Starym Bemowem) włącznie.
Jeszcze jedno mnie zastanawia. Skąd 105? W artykule stoi "z Bemowa i Jelonek", co może oznaczać cokolwiek, z Boernerowem (Starym Bemowem) włącznie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Rzeczywiście brzmi to groźnieBastian pisze:No i po co teraz o tym klepie? Żeby sobie zawczasu narobić niepotrzebnych protestów w Wawrze? Marketing zmian w ZTM-ie le-żyna Zacisze wróci dawna linia 119, jeśli ZTM uda się ją zastąpić inną podczas zmian tras planowanych także na terenie Wawra.![]()
Nie powinno się mieszać reformy Wawerskiej ze zmianami związanymi z budowa metra.
Ale to duzo lepiej by wygladało gdyby nie bawic sie w "historyczne" numerki, ktore praktycznie nikogo nie obchodza, tylko zakomunkowac cos w stylu od xx trasa 119 zostanie wydłuzona w nowe rejony, bedzie bezposredni dojazd do tyyyyylu nowych miejsc i ogólnie będzie lepiej. A w obecnej sytuacji wiadomo jedynie że 119 "zabiorom" i nie będzie juz nic.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak jest! Po to powstał cały ten pomysł z budową II linii metra, żeby wreszcie 130 wykurzyć z Dolnego Mokotowa!!!TGM pisze:Przecież wiadomo, że chodzi o 130Rosa pisze: Rzeczywiście brzmi to groźniei powoduje niepotrzebne spekulacje co pojedzie TS do Wawra zamiast 119.
Nie powinno się mieszać reformy Wawerskiej ze zmianami związanymi z budowa metra..
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z tematu, w którym piszesz?TGM pisze:Nie wiem skąd ten wniosek, że za bzdurne wymysły niektórych z ZTMu winię potrzebę budowy metra.Glonojad pisze: Tak jest! Po to powstał cały ten pomysł z budową II linii metra, żeby wreszcie 130 wykurzyć z Dolnego Mokotowa!!!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow