Dodatkowe przystanki podczas mrozĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Dopóki nie powstaną jasne zasady uruchamiania przystanków mrozowych (kiedy, przy jakich warunkach pogodowych i kto ta decyzję podejmuje) to będzie taki bałagan jak jest i różne mniej lub bardziej debilne tłumaczenia.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Ubawiłem się strasznie czytająć to. No psia mać... w ferie właśnie niektóre linie bywają rozrzedzane lub zawieszane i stąd właśnie większa potrzeba tych przystanków.– W ferie nie ma korków, autobusy jeżdżą punktualnie, więc na przystankach czekamy krócej.
Owszem, ubieram zawsze... i dalej mi zimno. Co teraz?Taniej wyjdzie szalik i czapka
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Co ci takiego zawiesili lub rozrzedzili tak strasznie, że musisz stać godzinami i marznąć?reserved pisze:Ubawiłem się strasznie czytająć to. No psia mać... w ferie właśnie niektóre linie bywają rozrzedzane lub zawieszane i stąd właśnie większa potrzeba tych przystanków.– W ferie nie ma korków, autobusy jeżdżą punktualnie, więc na przystankach czekamy krócej.
Ubieraj się jeszcze cieplej. Kalesony polecam. Są ferie, linie przyspieszone są naprawdę przyspieszone, bo nie tkwią, więc po co to psuć?reserved pisze:Owszem, ubieram zawsze... i dalej mi zimno. Co teraz?Taniej wyjdzie szalik i czapka
Mi nic. Tak samo jak ja jeżdżę przyspieszonym może raz na tydzień-dwa. Nie mówię o sobie. Mówię ogólnie. Cały czas powtarzam, ta akcja jest bez sensu, ale skoro już uruchamia się na mrozy -5 stopniowe to niech uruchamiają na mrozy -15 stopniowe. Albo wóz albo wywóz!Szeregowy_Równoległy pisze:Co ci takiego zawiesili lub rozrzedzili tak strasznie, że musisz stać godzinami i marznąć?
A tam... ostatnio wyjechałem 150 z Mariensztatu pierwszy, za nami 506 (które też od razu ruszyło), 3 przystanki dalej zgubiliśmy to 506 z tyłu. Obecne linie przyspieszone są często przyspieszonymi tylko z nazwy...a szkoda.Szeregowy_Równoległy pisze:Są ferie, linie przyspieszone są naprawdę przyspieszone, bo nie tkwią,
9, z której i tak nie korzysta, bo czeka zawsze na 521. BP MSPANC.Szeregowy_Równoległy pisze:Co ci takiego zawiesili lub rozrzedzili tak strasznie, że musisz stać godzinami i marznąć?reserved pisze: Ubawiłem się strasznie czytająć to. No psia mać... w ferie właśnie niektóre linie bywają rozrzedzane lub zawieszane i stąd właśnie większa potrzeba tych przystanków.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Tym bardziej, że one nie tylko służą ogrzewaniu się, ale sprawdzają się one również w sytuacjach kryzysowych dla studentów AON :drapka pisze:Proponuję zainwestować w koksowniki.
http://studentpotrafi.pl/4567/Studenci- ... -kryzysowe
Bardzo zdrowe muszą być kiełbaski z takiego ogniskaMZ pisze:Tym bardziej, że one nie tylko służą ogrzewaniu się, ale sprawdzają się one również w sytuacjach kryzysowych dla studentów AON :drapka pisze:Proponuję zainwestować w koksowniki.
Obrazek
http://studentpotrafi.pl/4567/Studenci- ... -kryzysowe
5280
- MeWa
- Cukiereczek
nie jest to wyznacznik normalności.bosman30 pisze:A widziałeś jak pluton wojska pije wodę z...kałuży jak psy?.Wojsko hartowało...5280 pisze:To coś co wydobywa sie ze spalania tego koksu napewno nie służy organizmowi.
BPNSP
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Jakieś dowody czy piszesz, żeby pisać ? Koks jest akurat paliwem oczyszczonym, bardziej kalorycznym od węgla i spalającym się spokojniej. Podczas koksowania z węgla usuwana jest większość zanieczyszczeń...5280 pisze: To coś co wydobywa sie ze spalania tego koksu napewno nie służy organizmowi.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...