Kurde nie pamiętamWalas pisze:Nie przypadkiem Maybach?Tahamata pisze:Kto z użytkowników Wawkomu jechał dzisiaj A2304/527 Po godzinie 16 z Parku Praskiego w kier Skarbka z Gór? Tak ta osoba jest napewno na wawkomie tylko zapomniałem nicka.
![]()
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Długo by opowiadać.
Ja w każdym razie byłem zażenowany poziomem naukowym. Ciekawe materiały, ale bardzo wadliwe wnioski ogólne. Może uda mi się wkrótce napisać coś więcej i w jakimś lepszym temacie... (a i opinii MZ-a byłbym ciekaw)
(tutaj temat o tej konferencji: viewtopic.php?t=8742)
Ja w każdym razie byłem zażenowany poziomem naukowym. Ciekawe materiały, ale bardzo wadliwe wnioski ogólne. Może uda mi się wkrótce napisać coś więcej i w jakimś lepszym temacie... (a i opinii MZ-a byłbym ciekaw)
(tutaj temat o tej konferencji: viewtopic.php?t=8742)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A dlaczego ja? Nie, chyba raczej nie. Jednak mam pewien dylemat, bo za nic nie mogę sobie przypomnieć co robiłem wczoraj około godziny 16Walas pisze:Nie przypadkiem Maybach?Tahamata pisze:Kto z użytkowników Wawkomu jechał dzisiaj A2304/527 Po godzinie 16 z Parku Praskiego w kier Skarbka z Gór? Tak ta osoba jest napewno na wawkomie tylko zapomniałem nicka.
![]()
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03
- R-9 Chełmska