a są w kolejce ważne?Glonojad pisze:Czy biletomaty na przystankach WKD wciąż sprzedają i jednorazówki ZTM bez żadnej informacji, że są w kolejce ważne?
Biletomaty na przystankach
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie są, chodzi o informację, że nie są, oczywiście.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ostatnio biletomat pojawił się na przystanku... Park Skaryszewski, i to na tym najmniej wykorzystywanym czyli autobusowy
Centrum.
Kto wyślił tą lokalizację?
Na Kinowej nie bo są już dwie budki?
Na Berezyńskiej też nie bo tej dzieciarni z mojego dawnego gimnazjum mogłby coś wpaść do głowy
W ciągu al. Waszyngtona w ogóle nie powinno być biletomatów, tylko na rondach Wiatraczna i Waszyngtona. Ale jak gdzieś musieli to najlepsza byłaby Kinowa (nawet pomino tych dwóch budek) Tam jest największe osiedle. Grenadierów też by zła nie była (na pewno lepsza lokalizacja niż Park Skaryszewski).
Kto wyślił tą lokalizację?
Nie raz i nie dwa było na tym forum pisane, że czasami lokalizacja biletomatu jest pewnym kompromisem. Niestety nie zawsze można postawić go tam, gdzie powinno (np. przez kable). A Na Kinowej może jeszcze stanie - skąd wiesz czy nie jest tam planowany?
BTW: pisanie "w ciągu al. Waszyngtona w ogóle nie powinno być biletomatów" jest dosyć... dziwne.
BTW: pisanie "w ciągu al. Waszyngtona w ogóle nie powinno być biletomatów" jest dosyć... dziwne.
Dwa obok siebie?person pisze:A Na Kinowej może jeszcze stanie - skąd wiesz czy nie jest tam planowany?
No bo wg. mnie automaty powinny stać przy węzłach przesiadkowych.person pisze:BTW: pisanie "w ciągu al. Waszyngtona w ogóle nie powinno być biletomatów" jest dosyć... dziwne.
- R-9 Chełmska
- MeWa
- Cukiereczek
ale reserved przecież napisał "tam, gdzie nie ma węzłów przesiadkowych"...R-9 Chełmska pisze:Ale dojazd do tego centrum przesiadkowego jest już bezproblemowy - bez biletu?reserved pisze:bo to często właśnie tam bywają problemy z zakupem biletu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Na Grochowskiej pojawił przy GocławskiejStockholmare pisze:Ostatnio biletomat pojawił się na przystanku... Park Skaryszewski, i to na tym najmniej wykorzystywanym czyli autobusowy
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
W podwarszawskiej miejscowości Łódź też pojawiły się automaty. I to w liczbie sztuk 2 
To chyba jakieś jaja... Wiem, że tego Mennica nie czyta ale z sarkazmem napiszę, żeby Mennica postawiła także takie biletomaty w ... Radomiu czy Lublinie.person pisze:W podwarszawskiej miejscowości Łódź też pojawiły się automaty. I to w liczbie sztuk 2