Remont Ĺrednicy 2011/2012
Moderator: JacekM
- Solaris U10
Ja bym poczekał do przyszłego tygodnia, kiedy nie będzie można na Wschodni dojechać 7 i 22 z Centrum.maciej180 pisze:A czy tego nieszczęsnego zS2 nie można obługiwać jakimś mniejszym taborem? Dziś widywałem kilkakrotnie SU18 i za każdym razem na pokładzie dosłownie po kilka osób... A ponoć SU10 nie mają zajęcia
Tak daje bo pewnie tak ma. O problemach taborowych SKM wiadomo nie od dziś. Non -stop coś im zdycha. Wątpię żeby po przyjściu ELF-ów coś im się poprawiło.PePe pisze: a jak ludzie opanowali logistykę posługiwania się pociągami na zamkniętym odcinku to
to SKM jak zwykle w samozadowoleniu na S1 daje pojedyncze kibelki
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
ja codziennie widzę na olszynce po 3 a nawet 4 składy które sie opalają, ostatnio nawet 19 WE miało tam "urlop"rufio198 pisze:Tak daje bo pewnie tak ma. O problemach taborowych SKM wiadomo nie od dziś. Non -stop coś im zdycha. Wątpię żeby po przyjściu ELF-ów coś im się poprawiło.PePe pisze: a jak ludzie opanowali logistykę posługiwania się pociągami na zamkniętym odcinku to
to SKM jak zwykle w samozadowoleniu na S1 daje pojedyncze kibelki
Na olszynce zawsze jakaś rezerwa stać będzie. Teraz pewnie do ekspozycji stałej będzie należał 14We który walnął w tą "zaporę" na moście nad Świdrem, tego szybko nie ruszą. A poza nimi zawsze jakiś więcej. Nawet 19We może tam zajrzeć, choć też jednego niedawno widziałem, wyglądał jak po wyjściu z myjni Albo przyjechał świeżo z Newagu z P3.
Natomiast co do remontu. Wczoraj uświadamiałem jednego z pracowników drużyn, że na "zwykłym bilecie KM" jednak da się jechać pociągami IC/EC. Ech, no!! Co za niedoinformowanie...
Natomiast co do remontu. Wczoraj uświadamiałem jednego z pracowników drużyn, że na "zwykłym bilecie KM" jednak da się jechać pociągami IC/EC. Ech, no!! Co za niedoinformowanie...
jakaś rezerwę to ja rozumiem ale z reguły tam stoi max 2 składy pozatym ostatnnio na S1 do wschodniej widziałem 2 X 14we a następny pociąg / z rozkładu wynika ze do pruszkowa/ jechał 1Xen57przewoz pisze:Na olszynce zawsze jakaś rezerwa stać będzie. Teraz pewnie do ekspozycji stałej będzie należał 14We który walnął w tą "zaporę" na moście nad Świdrem, tego szybko nie ruszą. A poza nimi zawsze jakiś więcej. Nawet 19We może tam zajrzeć, choć też jednego niedawno widziałem, wyglądał jak po wyjściu z myjni Albo przyjechał świeżo z Newagu z P3.
Tylko miejsca brak.Szop pisze:Oprócz tego - czy zS2 nie powinno podjeżdżać od strony Lubelskiej? Wszak dworzec podmiejski jest już otwarty. I bliżej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Na pkp.pl i sitkol'u jeszcze w weekend była wprowadzona w rozkład Kasztanka/Vistula [przyśp. do i z Siedlec ok południa] na szczęście już ktoś zrobił z tym porządek ...
Szperanie w tabelkach KM nie jest aż takie wygodne, zw. jak mają po 16 str. więc KM powinny 'naciskać' operatorów żeby te wyszukiwarki były szybciej aktualizowane - 2 tyg to trochę sporo ....
Szperanie w tabelkach KM nie jest aż takie wygodne, zw. jak mają po 16 str. więc KM powinny 'naciskać' operatorów żeby te wyszukiwarki były szybciej aktualizowane - 2 tyg to trochę sporo ....
Kto mi wyjasni dlaczego skm-ka S1 wczoraj po 23.30 z centrum na wszystkich rozkladach jako bezposredni pociag Pruszkow Otwock byla tylko do wschodniego, a tam druzyna z tego pociagu biegiem przesiadla sie razem z pasazerami na stojacy na sasiednim 6-tym podstawiony opozniony 10 minut sklad do Otwocka?