Komunikacja miejska w Wilanowie i Powsinie
Moderator: Wiliam
Ale na Spacerowej 422 podjeżdża z innej strony, niż duet 501+519. Więc jeśli:altar pisze:Pytanie tylko, czy zaraz za nim nie jechały 501 i 519 z rezerwą miejsc... Trzy niekoordynowalne linie na tym odcinku dają zawsze jakąś loterię - dziś padło akurat na 422.
to znaczy niezłe wykorzystanie tego na wcześniejszym odcinku, z Wilanowa do Sielc.Piottr pisze:Dzisiaj rano, przystanek Spacerowa w górę - 422 podjechało niezabieralne
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ależ wodzu, co wódz?!chester pisze:Ale na Spacerowej 422 podjeżdża z innej strony, niż duet 501+519.
(link do obecnej trasy 422)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Kurna, nie ogarniam już tych zmian, sorry. 522 jeździło Gagarina. 422 miało być za 522, teraz widzę, że ten erzac coraz mniej z tego ma (fakt, że z tej linii nie korzystam).
Coraz mniej można być pewnym, jak dana linia jeździ, tyle się zmienia.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Muszę Ci powiedzieć, że ja też zaczynam mieć ten sam problem, w szczególności co do linii z których codziennie nie korzystam. Jako Warszawiak zaczynam się gubić w swoim mieście.chester pisze:Kurna, nie ogarniam już tych zmian, sorry. [...]
W ciągu ostatniego roku stabilność oferty przewozowej w Warszawie ostro została zachwiana.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nic podobnego, nie ma istotnej różnicy w porównaniu z latami poprzedzającymi.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Moim zdaniem za dużo jest tzw. "rewolucji komunikacyjnych". Co mam na myśli? To, że zamykając jakiś ciąg zmieniamy trasy linii w całej Warszawie. Ja osobiście rozumiem, że to ma cel i nie musisz mnie do tego przekonywać, ale myślę, że pasazerowie nie rozumieją i pewnie ich to nie interesuje. Stąd takie myślenie.