Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wstyd mi, ale spróbowałem ostatnio Okocimia Portera. Wstyd mi tym bardziej, że nawet mi smakował. Nie jest to co prawda śp. Palone, ale nie było złe.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
Kiedyś Noteckie było świetnym piwkiem. Dawno jednak nie kosztowałem. Przerzuciłem się raczej na Gniewosza, którego wciąż można z czystym sumieniem polecić w każdej z odmian, zwłaszcza koźlaczej
a przy tym jest dostępny w sklepach pokroju Reala,-
Z innej beczki - naprawdę duży wybór piw oferuje E'Leclerc przy Aspekt. Jabłonowo we wszelkich odmianach, Bielkówko, Noteckie, Gniewosz i wiele wiele innych... Nie jest to może buda przy Rudnickiego, ale cenowo chyba lepiej, bo buda zaczęła sie liczyć.
Z innej beczki - naprawdę duży wybór piw oferuje E'Leclerc przy Aspekt. Jabłonowo we wszelkich odmianach, Bielkówko, Noteckie, Gniewosz i wiele wiele innych... Nie jest to może buda przy Rudnickiego, ale cenowo chyba lepiej, bo buda zaczęła sie liczyć.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Trybunalskie Miodowe. Stało od kilku dni w lodówce. Podchodziłem do niego, ale czułem się trochę jak gimnazjalistka przed cotygodniową kolejką w Szkolnej Lidze Słoneczka: niby chciałem, ale jednocześnie tlił się we mnie lęk. Okazało się, że słusznie. Czuć w tym napoju wszystko, oprócz piwa i miodu. Kwintesencja nijakości.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Złoty Smok dla odmiany był całkiem przyjemny.TOMEK pisze:W Czerwonym Smoku (browar "Fortuna", piwo ciemne) pływają jakieś fusy i raczej nie jest to naturalny osad, piwo bardzo dobre, ale z jakością produkcji to chyba nie jest u nich najlepiej...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Za to Maciejowe z Ciechana również nazwane Twoim imieniem, moim zdaniem jest zacne. Jest to leciutkie, orzeźwiające ciemne piwo, 3,2% alk. Na etykiecie piszą, że dosładzane i faktycznie słodkawe, ale nie bardzo słodkie. Przyzwoita, trwała pianka, brak posmaku ziemi/palonego ziarna charakterystycznego dla wielu ciemnych piw. Można powiedzieć, że to kobiece/młodzieżowe piwo, z tym że mające smak piwa, nie napoju typu Karmi. Polecam.kitrak pisze:Maćkowe Miodowe - naprawdę jest mi wstyd, że ten syf jest nazwany moim imieniem. Ohyda, ja osobiście bardziej sztucznego wynalazku "miodowego" nie próbowałem.