Czotyk pisze:
3. Skoro wagony 11xx podmienia się na 10xx to chyba to o czymś świadczy.
Podmienia się zwykle na te 10xx, które już raz podmianę pudła miały i, w związku z tym, mają pudła od 10xx... młodsze. (!). Poza tym, KILKA 10xx na KILKA 11xx podmieniono. Policz, ile 10xx skasowano
4. A teraz niech z rękom na sercu odezwie się ktoś kto czyta całe forum i żaden temat i post mu nie umknie.
Kraj i zagranica to są malutkie fora, naprawdę. Wątek krakowski jest tam jeden. Zanim wrzuciłem informację o 405NKr, odszukałem go i sprawdziłem, czy nikt o tym nie napisał. Da się!
Niby to jest Hydepark a nawet luźnej propozycji (która przeciez i tak nie jest całkiem poważnie) nie można rzucić bo zaraz zostanie się zjechanym.
To, że to jest hyde park nie oznacza, że można sobie rzucać autorytarnie propozycje (z odważną oceną kontraktu za półtora miliarda) nie wysiliwszy się by przeprowadzić chociaż minimalny tok myślowy, jak np. zbadanie wieku 105N i 13N na tramwarze.
I zapewniam Cię, że gdyby ktoś chciał Cię zjechać, to byłby to tramlog i nie wiedziałbyś nawet, z której strony dostałeś.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.